9

Bresc, Werkendam Ameco, Apeldoorn Gezamenlijk besparen op kosten en tijd ervaringen met de gebouwopzet delen. Naast het PvE vormen zij vaak een belangrijk stuurmiddel in wat de opdrachtgever wel of juist niet wil doorvoeren.” Aan de Stegge biedt opdrachtgevers hiermee een scherp en volledig open samenwerkingstraject en dé onderbouwing van het best mogelijke ontwerp, inclusief de ideale routing in het nieuwe gebouw, mét eventuele groei- of krimpscenario’s in het vooruitzicht. “Die transparantie oogst waardering en schept vertrouwen,” zeggen Van der Laan en Te Riele. “Dat is absoluut noodzakelijk. Het gaat bij zulke projecten om forse investeringen, die variëren van zo’n 2 tot 35 miljoen euro. Zo krijgen de opdrachtgever en wij grip op het bouwproces en kunnen we samen met alle disciplines een optimaal huisvestingsresultaat behalen.” ¢ Delicia, Tilburg Meer informatie: Aan de Stegge Twello Marco van der Laan, directeur mvl@adst.nl Bas te Riele, commercieel projectmanager Food btr@adst.nl Hietweideweg 14, 7391 XX Twello 0571 – 277 331 www.adst.nl Hems/Fortuna, Oss FOOD Locaties 2018/2019 - 9

10 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication