38

even grote balletjes van het gehaktmengsel. Dek ze af en zet ze even in de koelkast. a. Verhit een klein laagje olie in een koekenpan tot de damp van de olie komt. Bak de gehaktballetjes, in porties, 6-8 minuten en keer ze regelmatig om tot ze mooi bruin zijn. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Houdt de balletjes wel warm. b. Verhit met een beetje olijfolie een schone pan. Bak hierin de ui op middel hoog vuur, af en toe roeren tot de uit zacht wordt en licht verkleurd. c. Snij de pistoletjes overlangs open en besmeer ze met mayonaise. Verdeel de ui, gehaktballen en jalapeño’s over de onderste helft, voeg wat mosterd toe en druk de bovenste helft er voorzichtig op. Houd je niet van mosterd, neem dan mayonaise. Groet, Joke Meer trek, neem dan een stokbroodje

39 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication