28

Wedstrijd 12 4 december 2004, 14:30 uur Honselersdijk – Smitshoek: 1-3 Gehavend Honselersdijk strijdend naar verdiende overwinning Groot Naaldwijk Marco Streefland, d.d. 06-12-2004 Honselersdijk-Smitshoek 1-3 (0-1) Op sportpark De Strijphorst wist Honselersdijk geen goed gevolg te geven aan de goede en gewonnen wedstrijd van een week eerder tegen NTVV. Trainer Roy Wasmus stelde de elf zelfde spelers op ondanks dat Patrick van der Ende, Patrick Kester, Sander Noordermeer en Jerry van der Meer beschikbaar waren. Wasmus zag dat zijn pupillen niet konden brengen ten opzichte van een week eerder. Niets ten nadele van deze spelers, maar het zat er gewoon vanaf het begin niet in. “De goede wil was er wel, maar er is geen moment geweest dat we hebben laten zien wat we konden. Het waren knullige tegendoelpunten en dan speel je een verloren wedstrijd. We hebben niet zo agressief kunnen spelen. Daarnaast konden we geen kansen creëren. Aan de andere kant gaven we weinig weg.” De openingstreffer viel na ruim 24 minuten spelen. De verdubbeling van de marge kwam binnen de minuut na de hervatting. Dit was duidelijk een goed voorbeeld voor een gebrek aan scherpte. Honselersdijk probeerde meer druk uit te oefenen door Jasper Steringa door te schuiven naar het middenveld. Dit leverde niet het gewenste resultaat op. De thuisploeg bleef wel knokken voor een goed resultaat zonder dat er een kans werd gecreëerd. De aansluitingstreffer viel dan ook uit een vrije trap. Invaller Patrick van der Ende schoot een kwartier voor tijd raak. Mocht de thuisploeg nog even hoop gehad hebben op een puntje, dan was dat binnen twee minuten al weer vervlogen, want Smitshoek verdubbelde de marge. Alleen Jasper Steringa ontving een gele kaart van scheidsrechter Durgunsu uit Vlaardingen. Unrestricted