34

Wedstrijd 15 29 januari 2005, 14:30 uur die Haghe - Honselersdijk 1-0 Naaldwijk (za) en Honselersdijk steeds verder in de problemen Groot Naaldwijk Marco Streefland, d.d. 23-01-2005 Die Haghe-Honselersdijk 1-0 (1-0) In de tweede klasse D blijft het Honselersdijk maar niet meezitten. In de uitwedstrijd tegen Die Haghe kreeg de ploeg van trainer Roy Wasmus zes minuten voor de pauze een onterechte strafschop tegen. De thuisploeg scoorde hieruit de enige treffer van de middag. Een diepe bal vanuit de achterhoede kwam bij een van de spitsen terecht. De speler liet zich gewillig vallen na het uitkomen van Tom van Schie. De arbiter liet zich verleiden en gaf een strafschop. De Haagse speler gaf na afloop toe dat hij zich liet vallen. Van Schie kreeg alleen een gele kaart en kon enkele tellen later de kalktrap niet keren. Het was de eerste strafschop tegen van het seizoen voor het andere Oranje. Op basis van het veldspel was een gelijkspel wel verdiend geweest. Beide ploegen kregen weinig kansen. Die Haghe was in de tweede helft nog dichtbij de verdubbeling van de marge, maar paal stond het geluk in de weg. Honselersdijk zette wel druk, maar kon de gelijkmaker niet scoren. De nederlaag kwam na afloop nog harder aan, want alle onderste ploegen behaalden punten. Maasdam won van NSS (1-0) en IJVV de Zwervers won in en bij Strijen (1-0). Daarnaast werd de wedstrijd tussen Stellendam en NTVV afgekeurd. Alleen Tom van Schie en Erwin Bouwman ontvingen een gele kaart. Unrestricted