36

Wedstrijd 16 12 maart 2005, 14:30 uur Honselersdijk – v.v. Stellendam: 0-1 Groot Naaldwijk Marco Streefland, d.d. 13-03-2005 Honselersdijk – v.v. Stellendam 0-1 (0-1) Het wordt nog een lange weg voor Honselersdijk om zeker te zijn van eventueel lijfsbehoud in de tweede klasse D. Trainer Roy Wasmus stelt zich nu tot doel om de tiende plaats te bemachtigen en daarna kan verder gekeken worden. In ieder geval wachten nog wedstrijden tegen HVO (elfde) en NTVV (tiende). Honselersdijk was niet de mindere van Stellendam, maar het ontbrak de ploeg aan geluk. “We hadden in de eerste helft op voorsprong moeten komen. Helaas ontbreekt elk beetje geluk ons gewoon en dan blijf je tegen jezelf voetballen. Iedereen wil graag en werkt hard. Een doelpunt zal wonderen doen voor ons”, was de mening van Wasmus. Honselersdijk vocht wat het waard was op een matig hoofdveld en was gelijkwaardig aan Stellendam. Na ongeveer 35 minuten kwam Stellendam op voorsprong. Een aanvaller kon frank en vrij uithalen buiten het strafschopgebied. Tom van Schie kon geen redding brengen. Na rust hield de doelman zijn ploeg op de been. Van Schie keerde een onterecht toegekende strafschop. De Honselse bank was niet tevreden over dit feit en voelde zich al de gehele wedstrijd benadeeld, want in het eerste bedrijf had de thuisploeg wel een strafschop moeten hebben nadat Rino Vijverberg onderuit getrokken was. Arbiter Van der Bend gaf geen strafschop aan Honselersdijk maar wel aan Stellendam. Joey Heskes schoot de bal weg en raakte daarbij het been van een tegenstander. De arbiter van dienst vond het voldoende om een kalktrap te geven. Van Schie doek naar de goede hoek en stopte bekwaam de kalktrap. “Gelukkig houdt Tom de bal anders knakt er bij ons wat”, wist Wasmus. Honselersdijk vocht waarvoor het waard was, maar kon geen doelpunt meer maken. De 0-1 bleef ook na ruim tien minuten blessuretijd op het scorebord staan en dat betekent dat de thuisploeg al vijf wedstrijden niet heeft kunnen winnen. Tom Lobert, Tom van Schie, Patrick van der Ende, Rendy van der Ende en Jerry van der Meer (staat op scherp) ontvingen een gele kaart. Unrestricted