38

Na de mooie overwinning van vorige week op BMT stond afgelopen zaterdag de westrijd tegen de voor Strijen altijd lastige tegenstander hekkensluiter Honselersdijk op het programma. We houden het kort deze keer,want er valt niet veel te melden over deze slechte wedstrijd. Strijen en honselersdijk waren gelijkwaardig de 1ste helft,maar het was Strijen dat de beste mogelijkheden kreeg.R. vd Maas was er dichtbij en een vrije trap van van Prooijen werd door iedereen gemist. 2de helft was iets beter van de kant van Strijen en zo kreeg Robert Schipper in de 1ste minuut van de 2de helft al een grote kans,maar hij stuitte op de goede keeper van Honselersdijk. Voor de rest was er weer weinig goed voetbal te zien,maar gelukkig scoorde Strijen toch 5 minuten voor tijd de 1-0.Wie er scoorde is tot op heden niet echt duidelijk,laatste nieuws is dat de bal via Ron vd Maas tegen de buik/rug van Otman Fertoute ging en zo de bal in het doel verdween. De laatste 5 minuten waren nog erg spannend met kansen voor Strijen en vooral een hele grote kans voor Honselersdijk,maar de goed keepende Dominque van Duijn tikte de bal uit de kruising. Al met al een slechte wedstrijd,maar de 3 punten zijn gewoon binnen en daar gaat het toch om. Over 2 weken de lastige wedstrijd uit naar Monster. Opstelling Strijen: van Duijn,Panis,Schipper,Kruythof,Mark Stam. vd Bijl,van Prooijen,Zwartbol.. vd Maas,J.Fertoute,O.Fertoute. Wissels:Martijn Stam voor Jouad Fertoute. Gele kaarten:R.schipper en W. Kruythof(geschorst voor volgende wedstrijd). Unrestricted