41

Wedstrijd 19 2 april 2005, 14:30 uur Honselersdijk – Maasdam: 3-0 Groot Naaldwijk Marco Streefland, d.d. 28-03-2005 Honselersdijk-Maasdam 3-0 (1-0) Voor de tweede keer op rij en voor de vierde keer op sportpark De Strijphorst pakte Honselersdijk de volle buit. De ploeg van trainer Roy Wasmus heeft in twee weken tijd voldaan aan de opdracht om in de buurt van Maasdam te komen. Met nog drie wedstrijden te gaan is het gat met het veilige Maasdam (achtste) slechts een punt. Het blijft onderin gemeen spannend met nog drie wedstrijden te spelen. Wat er met IJVV de Zwervers gaat gebeuren, is nog niet bekend. Aanstaande donderdag zal de KNVB definitief haar oordeel vellen. Mochten de Rotterdammers in de competitie blijven, dan is er toch sprake van competitievervalsing, want IJVV de Zwervers heeft door het uitstellen van haar wedstrijden een achterstand van drie wedstrijden ten opzichte van onder meer Honselersdijk, HVO en Maasdam. De opmars van Honselersdijk gaat hand in hand met het leeg raken van de ziekenboeg. Daarnaast heeft de Honselse ploeg sinds de terugkeer van Lennart Kester in de basis nog niet verloren. De thuisploeg had alleen wel moeite om het net te vinden. Indien alle kansen benut waren dan had een hogere uitslag op het wedstrijdformulier gestaan. De openingstreffer viel precies op het goede moment. Drie minuten voor het verstrijken van de eerste helft verraste Mike Mast de keeper van Maasdam met een schuiver vanaf de rand van het strafschopgebied. Na de pauze had de verdubbeling van de marge al lang en breed op het scorebord moeten staand, maar de aanvallers van Honselersdijk hadden hierbij hun dag niet. Uiteindelijk was Patrick Kester verantwoordelijk voor de beslissing in de wedstrijd. Zijn vijfde treffer van het seizoen gaf de knock-out. Tom Gram scoorde zijn eerste competitietreffer in zijn carrière en bracht hiermee de eindstand op 3-0. Alleen Jerry van der Meer ontving een gele kaart en de verdedigende middenvelder wacht een schorsing. Unrestricted