45

Wedstrijd 19 16 april 2005, 14:30 uur N.S.V.V. – Honselersdijk: 2-0 Groot Naaldwijk Marco Streefland, d.d. 17-04-2005 N.S.V.V. - Honselersdijk 2-0 (1-0) Balen was het toverwoord in Numansdorp voor Honselersdijk. De ploeg van trainer Roy Wasmus speelde een goede wedstrijd, miste een strafschop, had bij rust een voorsprong verdiend, maar de realiteit was dat NSVV met 1-0 voorstond en uiteindelijk met de drie punten aan de haal ging. “De eerste helft was voor ons. We kregen veel kansen en dan moet je gewoon scoren, dit is dan ook het enige verwijt naar de ploeg toe.” Na vijf minuten spelen beging een speler van de thuisploeg met een te hoog geheven been het duel aan met Erwin Bouwman. De arbiter vond dit een overtreding en legde de bal op de strafschopstip. Rendy van der Ende wist dit buitenkansje niet te benutten. Balverlies op het middenveld leidde de openingstreffer van NSVV in. In het strafschopgebied werd een overtreding begaan en de arbiter vond het lichte vergrijp voldoende om een strafschop te geven. De speler van NSVV miste niet en opende de score. In het vervolg van het eerste bedrijf was Honselersdijk tien minuten aan het zoeken en daarna wist de bezoekende club enkele kansen te creëren. Patrick Kester zag zijn inzet net voor de doellijn smoren in de modder. Honselersdijk kreeg nog enkele kansen zonder dat deze benut werden. In de tweede helft zette Honselersdijk de thuisploeg vast op eigen helft. Het leverde enkele kansen en schoten vanuit de tweede lijn op. De voorsprong van de thuisploeg bleef op het scorebord staan. De Honselse equipe streed voor een goed resultaat, maar moest lijdzaam toezien hoe de thuisploeg de wedstrijd vlak voor tijd besliste door de tweede en de laatste treffer van de middag. Geen enkele speler van Honselersdijk ontving een gele kaart. Met nog twee wedstrijdronden te gaan wordt het spannend welke ploeg rechtstreeks gaat degraderen. Honselersdijk is komend weekend vrij en gaat een kijkje nemen bij NTVV dat op bezoek gaat bij kampioenskandidaat BMT. HVO ontvangt Maasdam. Op de laatste speeldag gaat Honselersdijk op bezoek bij NTVV en krijgt Maasdam Stellendam op bezoek. De nieuwe trainer van HVO wordt de huidige oefenmeester van NSVV en die twee ploegen spelen tegen elkaar. Mocht Honselersdijk gelijk eindigen met een andere ploeg op de negende en tiende plaats dan beslist het doelsaldo. Eindigt Honselersdijk gedeeld tiende met de nummer elf dan volgt een beslissingswedstrijd. Unrestricted