10

Wedstrijd 11 (competitiewedstrijd 4) D.V.O. 32 - Honselersdijk: 0-5 (0-1) Zaterdag 22 September 2007, 14:30 uur Vandaag tegen het uit de tweede klasse gedegradeerde Honselersdijk, een elftal dat vanuit de verdediging met hele snelle spitsen op de counter speelt. Dus het initiatief werd aan ons gelaten wat na 15 minuten een kans voor ons opleverde Hendrik Jan van Oosten trok de bal echter voor het doel in plaats van voor eigen succes op het doel te schieten. Een kwartier later de eerste echte kans voor Honselersdijk, voor open doel werd voor ons gelukkig over geschoten. Twee minuten later was het wel raak, een misverstand in het hart van de verdediging, bracht Honselersdijk alleen voor Michel Zuur, die hierna gepasseerd werd. 0-1. Wij bleven tot de rust wel aanvallen, echter zonder gevaar te stichten. In de tweede helft was de wedstrijd al beslist, twee counters brachten onze verdediging inclusief doelman in verlegenheid. Twee doelpunten. 0-3. Ondanks ons zwakke spel kregen wij toch mogelijkheden. In de 53e minuut was het Hendrik Jan die voor open doel naast schoot. 12 minuten later was het Carlo die zijn strafschop gestopt zag door de doelman. Ook de uitvallen van Honselersdijk waren in deze periode levensgevaarlijk. Honselersdiijk kon de stand in de 80e en 82e minuut nog naar een blamerende 0-5 brengen. Na precies 90 minuten maakte de goed leidende scheidsrechter E. Pieterman uit Wateringen een eind aan onze marteltocht en kon Honselersdijk voor de tweede maal achtereen een verdiende overwinning vieren. Volgende week treffen wij Maense in Rotterdam. Een van de drie koplopers in onze afdeling. Een goede gelegenheid om de blamage van vandaag weg te poetsen.