16

Wedstrijd 16 (competitiewedstrijd 8) DSVP - Honselersdijk: 2-1 (0-0) Zaterdag 3 November 2007, 14:30 uur DSVP wint van Honselersdijk (2-1) Na vier nederlagen op rij heeft DSVP zaterdag weer eens het zoet van de overwinning mogen smaken. Op eigen veld bleef het tegen Honselersdijk met 2-1 aan de goede kant van de score. Na een 0-0 russtand kwam DSVP in de tweede helft op een 2-0 voorsprong. In de slotfase kwam Honselersdijk nog tot de aansluiter en volgden er nog zes spannende extra speelminuten. DSVP bleef echter overeind. Van meet af aan was er veel strijd en na een eerste gevaarlijke actie van de kleine en beweeglijke Mike Mast van Honselersdijk, nam DSVP gedecideerd het heft in handen. Met een greintje meer geluk had de thuisploeg na twintig minuten op een 3-0 voorsprong kunnen staan. Vrouwe Fortuna knipoogde echter enkele malen heel vriendelijk in de richting van de oranjehemden. Een schot van Wesley Visser ranselde doelman Izan Barendse met kunst en vliegwerk uit zijn doel en een kopbal van Roel van der Weerd, na een hoekschop van Michiel van Atten, verdween rakelings over de lat. Ook pogingen van Kevin Roepman en Michael Grootscholten leidden niet tot het door DSVP gewenste resultaat. Nadat deze DSVP-storm wat was geluwd werd de strijd op het middenveld alsmaar grimmiger. Michiel van Atten liep, na een harde charge tegen Tom Lobert, tegen geel op. De Westlander moest geblesseerd naar de kant. Wat later zag ook Roel van der Weerd geel, nadat hij een tegenstander de doorgang blokkeerde. Ook Ard Koole van Honselersdijk moest met geel tot de orde worden geroepen.