3

Wedstrijd 3 (vriendschappelijk) Honselersdijk – Lyra: 0-2 (0-1) Donderdag 16 augustus 2007, 19:00 uur S.V. Honselersdijk speelde met name in de tweede helft tegen Lyra behoorlijk en kreeg diverse kansen op een doelpunt. In de 47e minuut kreeg het eerste elftal de mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. Jasper Steringa schoot de strafschop echter tegen de paal. In de 66e minuut benutte Lyra wel een strafschop, waardoor de eindstand 0-2 werd. Dat was dan ook de enige kans die eersteklasser Lyra in de tweede helft kreeg. De andere wedstrijd van het Auto HONSEL toernooi Naaldwijk - Forum Sport eindigde in 2-2. Wedstrijd 4 (vriendschappelijk) Honselersdijk – Naaldwijk: 0-0 (0-0) Zaterdag 18 augustus 2007, 14:00 uur Het eerste elftal speelde met 0-0 gelijk tegen Naaldwijk in het Auto Honsel toernooi. De eerste helft speelde S.V. Honselersdijk prima en kreeg kansen op de 1-0. De eerste kans voor eersteklasser Naaldwijk kwam pas in de 26e minuut. In de tweede helft zagen we een wat feller Naaldwijk. De organisatie bij S.V. Honselersdijk was in de tweede helft wat minder, waardoor Naaldwijk kansen kreeg. Ook zij vonden echter niet het net. Het eerste punt in de voorbereiding van het eerste en ook de eerste 'nul'. Jammer van het opstootje, dat hoort niet op het geslaagde toernooi. Wedstrijd 5 (bekerwedstrijd 1) Honselersdijk – Wateringse Veld: 1-2 (0-2) Dinsdag 21 augustus 2007, 19:00 uur In een leuke wedstrijd heeft sv Wateringse Veld 1 haar eerste bekerduel gewonnen.In en tegen Honselersdijk werd het 1-2 na een 0-2 ruststand. Een eigen doelpunt en een doelpunt van Raymond van der Vet zorgden voor de 0-2, aanstaande zondag in dit zelfde bekertoernooi Velo, die verloor van s'Gravenzande vv met 1-2, wat op ons eigen complex verwacht wordt om 14.30uur.