38

RHS 1 - Honselersdijk 1 1 - 1 Het eerste punt is binnen Zaterdag 26 april. De eerste wedstrijd in de halve competitie waarin wij als RHS directie degradatie kunnen ontlopen was tegen Honselersdijk. In deze wedstrijd het seizoens debuut van de in het derde afbouwende Michael Lenselink. De eerste 15 minuten was de wedstrijd in evenwicht met kansen over en weer. Waarin het hoogepunt/dieptepunt in de wedstrijd was de duidelijke handsbal van een aanvaller van Honselersdijk die de bal met zijn hand voor zijn voeten deed belanden en toen makkelijk de 0-1 binnen schoot. Iedereen op en langs het veld zag dit, zelfs de speler bevestigde na afloop dat het duidelijk hands van zijn kant was. Alleen de scheidrechter had waarschijnlijk weer eens een vuiltje in zijn oog,want vele handsballen zag deze man niet. rust 0-1. Na de rust begon Jeffrey van Velzen voor de geblesseerde Martijn Kruit. De tweede helft was er van spanning en strijd en werd tevens beinvloed door beslissingen van het arbitrale trio waar beide ploegen last van hadden. Van Velzen viel nog uit met een ogenschijnlijk zware blessure en werd vervangen door Jordy Kerseboom en ook Francis van Stee kwam Leon lengkeek vervangen. De strijd en overwicht van RHS werd beloond door een pracht omhaal van Patrick Lenselink die de verdiende 1-1 achter de doelman in het doel deed belanden. Zelfs Michael Lenselink kreeg nog de kans op de winst maar zijn schot werd geblokt. Verder ging een vrije trap van Xander Koster net over. 0-1 Patrick Kester (Hons) 1-1 Patrick Lenselink RHS : Jerrold Laurman, Michael Lenselink, Martijn Kruit (Jeffrey van Velzen/Sander Kerseboom), Michael Nigg, Jordy Kerseboom, Danny Ketting, Kris de Oude, Leon Lengkeek (Francis van Stee), Patrick Lenselink, Xander Koster, Kevin Bleijenberg. Op naar dinsdag 29 april a.s. uit tegen IJvv de Zwervers. Joop de Jong