0

Kattenparadijs Mispoes Ter Overname Prijs: n.o.t.k. Ons mooie kattencafé staat te koop! Heb jij altijd al gedroomd van een eigen onderneming in combinatie met dieren? Lees dan snel verder...

Je steekt 's ochtends rond half 9 je sleutel in het gat van de voordeur en nog vóór je de tweede deur hebt open gemaakt, hoor je je kattenvriendjes al miauwen. Snel open je de tussendeur en knuffel je al je schatjes. Ze zijn weer superblij om je te zien, terwijl ze je gisteren nog zagen. Gisteren was een drukke zaterdag geweest voor ze en vandaag staat er weer een drukke zondag op de planning. Om 12.00 uur komen de eerste gasten al, dus snel begin je als eerste met de kattenbakken verschonen. Nadat je alle bakken gewassen hebt ga je aan de slag met het café. De tafels worden gepoetst, de vloer word gestofzuigd en de menukaarten worden op tafel gelegd. De binnentuin wordt weer gezellig gemaakt met allerlei mooie kussentjes en ook geef je alle katten brokken en vers drinkwater. Als alles weer schoon en op orde is, stort je je op de keuken. Is de wc schoon en is de drankenkoeling aangevuld? Dienen er nog taarten of brownies te worden bijgebakken? Of verse groentes gehaald te worden bij de supermarkt?

Is alles wat er op de menukaart staat, ook te bestellen? Is de etalage mooi aangevuld en liggen er genoeg producten in je winkel? Heb je alle reserveringen genoteerd in de agenda en weet je hoeveel plekken je vandaag kan weggeven aan spontane inloop? Zijn er nog high-tea's gereserveerd voor vandaag? Ja, toevallig wel, 1 high-tea voor 4 personen, ter ere van iemands verjaardag! Het is 12.00 uur, de eerste gasten komen binnen, ze zijn dolenthousiast want het is hun eerste keer. Je legt ze de huisregels goed en duidelijk uit en omdat ze een kind van 6 bij hebben, leg je deze nog extra uit dat hij voorzichtig met de katten omgaat en ze niet achterna rent. Het gezelschap gaat naar binnen en na een paar minuten neem je hun bestelling op. Een uur later is inmiddels het hele café volgestroomd, er is nog maar één tafeltje vrij. De mensen die een high-tea hebben gereserveerd, zijn er inmiddels ook. Je bent begonnen met de hightea voorbereiding, je maakt allerlei kleine verse hapjes en vult een prachtige schaal met lekkers. Terwijl je hiermee bezig bent, willen er nog 4 andere tafels ook eten bestellen. 2 panini's, 3 clubsandwiches en een brownie. Het is ineens ontzettend druk maar hier geniet je van, zo gaat de tijd lekker snel en met eten werken vind je leuk. Dan komt er ineens een klant naar voren; een kat heeft overgegeven in het café. Dat moet natuurlijk zo snel mogelijk opgeruimd worden! Op dat zelfde moment komt er een gezelschap binnen van 6 personen, die vragen of je nog plek hebt zonder reservering. Herken jij jezelf hierin en ben je in staat om prima te presteren onder druk? Dan ben jij misschien wel de volgende kattencafé eigenaar!

Maar wat zoeken wíj nou voor iemand? Wie past er nou helemaal 'in' ons concept? Nou, dat is iemand die; - Al brede horeca ervaring heeft opgedaan, bij voorkeur als leidinggevende (pre) - Iemand die cijfermatig onderlegd is en geduld heeft - Iemand die uiteraard een groot dierenhart heeft en het liefst de hele dag bezig is met dieren - Iemand die commercieel is en kan denken (must!) - Iemand die weet hoe je een bedrijf runt - Een creatief persoon die in mogelijkheden denkt Wij zoeken een waardige opvolger met de juiste financiële daadkracht en een groot poezenhart! Wij bieden: Een instapklare onderneming waarbij je vanaf dag 1 goede omzetten zult draaien en waar nog heel erg veel ruimte is voor nieuwe ideeën en creativiteit! Daarnaast heb je dírect een vaste klantenkring en direct profijt van onze goede naam en populariteit. Interesse gewekt? Mail dan naar info@kattenparadijsmispoes.nl t.n.v. M. Vorstenbosch Wij maken graag kennis met je!

1 Online Touch

Index

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
Home


You need flash player to view this online publication