61

1965 - 1967 GEVULDE BROODJES Ingrediënten: 4 puntbroodjes 40 gr. boter of margarine 100 gr. poulet of vleesresten 2 dl. water zout, ui, wortel, peterselie, thijm foelie, peper 15 gr. boter 15 gr. bloem (± 1½ afgestreken lepel) citroensap Bereiding: 1 Uit de bovenkant van de broodjes een kapje snijden, de broodjes met een theelepeltje uithollen en de binnenkant met boter besmeren. 2 Ragoût maken van bouillon, boter en bloem en het fijn gesneden vlees in de saus doen. 3 De broodjes vullen met de ragoût, het kapje er weer op plaatsen en de buitenkant dik met boter besmeren 4 De broodjes in een hete oven knappend laten worden (± 10 – 15 min.) 5 Doe hierop een toef peterselie en dien ze met een servet op op een verwarmde schaal. Mandeguod 59

62 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication