1965 - 1967 GEVULDE BROODJES Ingrediënten: 4 puntbroodjes 40 gr. boter of margarine 100 gr. poulet of vleesresten 2 dl. water zout, ui, wortel, peterselie, thijm foelie, peper 15 gr. boter 15 gr. bloem (± 1½ afgestreken lepel) citroensap Bereiding: 1 Uit de bovenkant van de broodjes een kapje snijden, de broodjes met een theelepeltje uithollen en de binnenkant met boter besmeren. 2 Ragoût maken van bouillon, boter en bloem en het fijn gesneden vlees in de saus doen. 3 De broodjes vullen met de ragoût, het kapje er weer op plaatsen en de buitenkant dik met boter besmeren 4 De broodjes in een hete oven knappend laten worden (± 10 – 15 min.) 5 Doe hierop een toef peterselie en dien ze met een servet op op een verwarmde schaal. Mandeguod 59
62 Online Touch Home