40

40 Mandeguod Iedere donderdag bij de Poiesz van 17.00- 19.00 uur: versgebakken steenoven pizza’s, ambachtelijk bereid met verse toppings en een dunne knapperige bodem. Om te bestellen bel of app 06 - 53877841, of bestel aan de wagen. Het is niet nodig om vooraf te bestellen, maar wel handig! We hebben ook pizza cadeaubonnen in elk gewenst bedrag vanaf € 10,=. Tevens verkrijgbaar pizza met speltbodem, 1 dag van te voren te bestellen. Voor al je feestjes kunnen we een pizza proeverij op locatie verzorgen. Meer info op www.sambrinipizzas.nl Menu kaart Margherita: tomatensaus, kaas, mozzarella, basilicum Verdura: tomatensaus, kaas, champignons, olijven, ui, knoflook, zongedroogde tomaatjes, mozzarella Quattro Formaggi: tomatensaus, kaas, mozzarella, gorgonzola, parmezaanse kaas Funghi: tomatensaus, kaas, mozzarella, champignons Quattro Stagioni: tomatensaus, kaas, champignons, ham, olijven, artisjokken Picanto: tomatensaus, kaas, salami, jalapeño pepers, champignons Della Casa: tomatensaus, kaas, zwarte olijven, knoflook, zongedroogde tomaatjes, spekreepjes, champignons, gorgonzola Hawaii: tomatensaus, kaas, ham, ananas Carbonara: tomatensaus, kaas, ham, salami, spekreepjes Prosciutto: tomatensaus, kaas, ham, paprika Sambrini: tomatensaus, kaas, champignons, paprika, ham, salami, spekreepjes, ui Shoarma: tomatensaus, kaas, shoarmavlees Shoarma speciaal: tomatensaus, kaas, shoarmavlees, ui, paprika Tonno: tomatensaus, kaas tonijn, paprika, ui Kip Cajun: tomatensaus, kaas, pittige kipreepjes, verse tomaatjes, rode ui € 9,00 € 11,00 € 12,00 € 10,50 € 12,50 Vesuvius: tomatensaus, kaas, knoflook, olijven, jalapeño pepers, spekreepjes, ei, mozzarella € 12,50 Salame: tomatensaus, kaas, salami € 10,00 € 11,00 € 13,50 € 11,00 € 11,50 € 11,00 € 13,50 € 13,00 € 13,50 € 13,00 € 13,50 Naar wens kan de pizza met verse knoflook worden belegd en/of de rand met knoflookolie worden ingesmeerd. Extra’s per item: kaas, groente, olijven, ei € 1,00; extra vlees, gorgonzola € 1,50 / vis € 2,50; bakje knoflooksaus € 1,50.

41 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication