0

THE LOOK BUILT FOR BIG DREAMS.

SPEEL MIJ AF DE MOTOROLA EDGE30 NEO IS ONTWIKKELD IN SAMENWERKING MET HET PANTONE COLOR INSTITUTE™, WERELDWIJD DÉ AUTORITEIT OP HET GEBIED VAN KLEUR. VERY PERI IS EEN COMBINATIE VAN DYNAMISCH BLAUW EN LEVENDIGE ROOD-PAARSE TINTEN. EEN KLEUR DIE WERD GECREËERD ALS SYMBOOL VOOR WERELDWIJDE VERANDERING EN HET BEGIN VAN EEN NIEUW TIJDPERK. MET ZIJN ZORGELOZE EN ZELFBEWUSTE AANWEZIGHEID VORMT HET EEN BRON VAN INSPIRATIE VOOR ZOWEL INDIVIDUALISTEN ALS CREATIEVEN. FIND YOUR EDGE EN GA TOT HET UITERSTE – MET DE NEO IN MOTOROLA EDGE30 DE PANTONE® -kleur VERY PERI.

BUILT FOR BEAUTY GECREËERD ALS BRON VAN INSPIRATIE MET ZIJN ZORGELOZE AANWEZIGHEID.

BUILT FOR STYLE KLEUR ALS SYMBOOL VOOR WERELDWIJDE TIJDGEEST EN VERANDERING.

BUILT FOR FASHION ELKE VERANDERING VERLEGT GRENZEN EN LEIDT TOT NIEUWE, EXTRAVAGANTE AVONTUREN.

BUILT FOR NATURE UITING VAN EEN TIJD VAN TRANSFORMATIE, GEÏNSPIREERD DOOR HET RUSTGEVENDE KLEURENSPEL VAN DE NATUUR.

BUILT FOR FOOD SMAAKVOL, MYSTERIEUS, EEN WELDAAD VOOR DE ZINTUIGEN.

BUILT FOR DRINKS EEN HEERLIJK FRISSE MIX DIE DE SMAAKBELEVING BEÏNVLOEDT.

BUILT FOR URBAN LIFE TEGEN HET EINDE VAN DE DAG VULT EEN BLAUWROOD-PAARSE DUBBELZINNIGHEID DE STRATEN.

BUILT FOR DRIVING IN ELK NIEUW BEGIN SCHUILT BETOVERING.

BUILT FOR LIVING NA EEN DONKERE PERIODE IS NU HET MOMENT GEKOMEN VOOR MEER KLEUR IN JE LEVEN.

BUILT FOR TECH ECHTE EN DIGITALE WERELDEN VERSMELTEN EN LATEN ZIEN DAT DE TOEKOMST ALLES MOGELIJK MAAKT.

HET FORMAAT ZEGT NIETS OVER DE DAADWERKELIJKE DIMENSIE. COMPACT, LICHT EN ULTRASTYLISH: DE MOTOROLA EDGE30 NEO LIGT PERFECT IN DE HAND, ZONDER DAT JE COMPROMISSEN HOEFT TE SLUITEN. ACCENTUEER JE EIGEN STIJL MET DE NIEUWSTE TRENDKLEUREN VAN HET PANTONE® COLOR INSTITUTE. ERVAAR EINDELOOS ENTERTAINMENT OP HET SCHITTERENDE 6,28” OLED-DISPLAY MET DAARBIJ DE MULTIDIMENSIONALE SOUND VAN DOLBY ATMOS®. NEEM MET HET 64 MP-CAMERASYSTEEM MET OIS HAARSCHERPE FOTO’S – BIJ ELKE LICHTINVAL. DANKZIJ DE 68W TURBOPOWER™-CHARGER HEB JE IN SLECHTS 10 MINUTEN VOLDOENDE BATTERIJVERMOGEN VOOR DE HELE DAG OF JE LAADT JE SMARTPHONE HEEL GEMAKKELIJK DRAADLOOS OP. EEN NIEUWE DIMENSIE DIENT ZICH AAN. FIND YOUR EDGE – MET DE MOTOROLA EDGE30 NEO.

MEER INFO CHECK DE VIDEO #FINDYOUREDGE #HELLOCOLOR MOTOROLA.COM MOTOROLA, HET GESTILEERDE M-LOGO, MOTO EN DE MOTO-MERKENFAMILIE ZIJN HANDELSMERKEN VAN MOTOROLA TRADEMARK HOLDINGS, LLC. BIJ ALLE ANDERE BEDRIJFS- EN PRODUCTNAMEN GAAT HET OM MERKEN VAN DE DESBETREFFENDE ONDERNEMINGEN. © 2022 MOTOROLA MOBILITY LLC. DE MOTOROLA EDGE30 NEO IS ONTWORPEN EN GEPRODUCEERD DOOR/VOOR MOTOROLA MOBILITY LLC, EEN DOCHTERONDERNEMING IN VOLLEDIG BEHEER VAN LENOVO. DE PANTONE-KLEURIDENTIFICATIE DIENT UITSLUITEND ARTISTIEKE DOELEINDEN EN IS NIET BEDOELD OM TE WORDEN GEBRUIKT ALS SPECIFICATIE. RAADPLEEG DE ACTUELE PANTONE-KLEURENPUBLICATIES VOOR DE EXACTE KLEUR. PANTONE EN HET PANTONE CHIP-DESIGN ZIJN EIGENDOM VAN PANTONE LLC IN DE VERENIGDE STATEN EN/OF IN ANDERE LANDEN. © PANTONE LLC, 2022. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. DIT IS EEN GEAUTORISEERD PANTONE-PRODUCT DAT WORDT VERVAARDIGD ONDER LICENTIE VAN MOTOROLA MOBILITY. ALLE GENOEMDE HANDELSMERKEN ZIJN EIGENDOM VAN DE DESBETREFFENDE RECHTHEBBENDE. AFBEELDINGEN EN AUTEURSRECHTEN BERUSTEN BIJ DE DESBETREFFENDE FOTOGRAFEN DAN WEL DE DESBETREFFENDE LICENTIEHOUDERS (GETTY IMAGES, SHUTTERSTOCK, ISTOCK, PEXELS COMMUNITY, PINTEREST).

1 Online Touch

Index

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18
 19. 19
 20. 20
 21. 21
 22. 22
 23. 23
 24. 24
 25. 25
 26. 26
 27. 27
 28. 28
Home


You need flash player to view this online publication