16

Waarom waterstof? De ontdekking van actieve waterstof H² als een unieke krachtige antioxidant inspireert steeds meer artsen en wetenschappers. Meer dan 700 studies wereldwijd ondersteunen de observaties van gezondheidsverbetering of zelfs genezing door de extra inname van actieve waterstof. Het positieve therapeutische effect is tot op heden in meer dan 170 klinische beelden waargenomen. Antioxidatieve krachten vergeleken Het drinken van 1,5 L actief waterstofwater (vanaf 500 ppb) is qua antioxidatieve werking vergelijkbaar met het eten van deze hoeveelheid fruit of groenten*. ca. 750 Bananen ca. 38 Wortelen ca. 500 Appels ca. 4 Pompoenen * volgens een studie over actief waterstofwater (500 ppb) aan de Saitama Universiteit in Japan, uitgevoerd door Dr. Hatana Kaizuki. Het bèta-caroteen van de bovengenoemde groenten en fruit werd als vergelijkbaar criterium gekozen.

17 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication