13

Kaboutervoetbal Ben je gek op voetbal of wil je gewoon een keer een training proberen? En ben jij (bijna) 5 of 6 jaar oud? Meld je dan aan bij de kabouters van VV NOK! Plezier in het spel staat voorop bij VV NOK. Kinderen vanaf vijf jaar kunnen zich aansluiten bij het kaboutervoetbal. Hiervoor is geen officiële aanmelding nodig via het aanmeldformulier. Je krijgt training op vrijdagmiddag van 17.45-18.30 uur van enthousiaste trainers. Daarnaast organiseren we in de zuidwesthoek ook een 3-tal toernooitjes met andere clubs. Voor meer informae over het kaboutervoetbal kun je contact opnemen met Marten Zoethout (06-21691891) of Simon Smink (06-22797670). Bovendien is het goed om te weten dat kabouters bij SV Nok geen contribue hoeven te betalen. Nieuws van Nok1 Nok1 – Woudsend 1-1 10-2-2024 Nok-Woudsend was een mage wedstrijd. Woudsend mise vlak voor rust een penalty. Na de rust kwam NOK via Jelko de Roos op voorsprong., maar in de 95e minuut maakte Woudsend gelijk. Balsponsor: Jelle Piet Timmerwerken Oudemirdum. Wedstrijd sponsor: Hoveniersbedrijf Tinus Muizelaar Oudemirdum Nok- Hielpen 2-20 9-3-2024 Nok heet in een goede wedstrijd met 2-0 gewonnen van Hielpen. Maar d doelpunten kwamen laat tot stand. De doelpuntenmakers waren deze keer Klaas Jan Muizelaar en Frank Wieveen Balsponsor: Loonbedrijf Verf Oudemirdum Wedstrijdsponsor: Bakkerij Twijnstra Oudemirdum Nok-ToP63 2-1 23-3-2024 Nok hee in een hel de overwinning wisten binnen te slepen, dat gebeurde door de doelpunten van Rutger Ferdinands en KlaasJan Muizelaar. Het werd nog even spannend toen Top valk na rust tegen scoorde. Balsponsor: Peter Bandstra Oudemirdum Wedstrijdsponsor: Jan de Jong Dienstverlening Oudemirdum Oefenwedstrijd NOK – Workum 1-4 Deze wedstrijd ging Workum er mee aan de haal. door Theunis Stegenga. De komende periode zijn er verschillende acviteiten op het sportpark: Op 26 april zijn de Koningsspelen Vanaf 29 april groot onderhoud aan het b-veld, 15 mei penaltybokaal en sponsorloop jeugd, 22 mei voorronde schoolvoetbal, 4-en 7 juni, de start en finish van de Avond4Daagse 8 juni familiedag als afsluitende acviteit 3 juli Wedstrijd Heerenveen-Regio selece met vooraf een wedstrijd tussen damesteams van Heerenveen en de regio selece.