0

omdat u uniek bent

Een droom d ie uitkomt

Verantwoord en gezond slapen Bij een gezonde levensstijl hoort een goede nachtrust. Geen mens is gelijk qua lichaamsbouw en symmetrie. Uw lichaam is het uitgangspunt voor ons advies. Niet uw lichaam moet zich aanpassen aan het bed, maar het bed moet zich aanpassen aan uw lichaam. De juiste onderscheiding tijdens uw slaap kan het verschil zijn tussen fris en uitgerust ontwaken of vermoeid en met pijn wakker worden. De kans bestaat dat u nu op een bed slaapt dat zich niet goed naar uw lichaam kan vormen waardoor u in een verkeerde houding ligt. Door deze verkeerde houding kan uw lichaam zich niet goed ontspannen, Dit kan resulteren in vermoeidheid, prikkelbaarheid, stress, spier-, nek- en rugklachten. Deze worden veroorzaakt doordat uw ruggengraat zich in een gespannen, onnatuurlijke positie bevindt. Bij een slaapsysteem met de juiste ondersteuning voor uw heupen en schouders neemt de ruggengraat zijn natuurlijke positie aan en wordt u uitgerust wakker. Rivièra Slaapcomfort, de producent van Royal Dream, is sinds 1952 specialist in de verwerking van natuurlatex en de productie van slaapsystemen. Rivièra is één van de weinige producenten die de verwerking van grondstof tot eindproduct geheel in eigen huis heeft ondergebracht. Hierdoor kan een constante hoogwaardige kwaliteit worden gewaarborgd. Met een slaapsysteem van Royal Dream kiest u voor een kwaliteitsbed waar u jarenlang plezier aan zult beleven.

Ambachtelijk comfort Er is geen materiaal dat zo puntelastisch is als Natuurlatex. Natuurlatex heeft een open celstructuur dat zorgt voor een optimale ventilatie. Natuurlatex zorgt voor een uitstekende vocht- en temperatuurregulatie en is schimmelwerend (anti-allergeen). Daarnaast is natuurlatex een regeneratieve grondstof en wordt CO2 neutraal geproduceerd. Daarom wordt deze latex als basis gebruikt voor de productie van onze natuurlatexmatrassen en als afdekking voor de pocketspringmatrassen en boxsprings. Voor de pocketspringmatrassen en boxsprings worden naast natuurlatex ook thermisch geharde veren gebruikt die elk afzonderlijk verpakt zijn in een pocket (hoesje). Doordat de veren in het midden aan elkaar verbonden zijn, geeft iedere veer een individuele ondersteuning. De Royal Dream producten voldoen aan de strengste normen van degelijkheid en duurzaamheid. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de grondstoffen en zien toe op een nauwkeurige verwerking daarvan. Alleen op deze wijze kunnen wij onze hoge kwaliteit waarborgen en geven daarom, bij normaal gebruik, gedurende 10 jaar garantie op materiaal- en/of constructiefouten. Op veer- en framebreuk geven wij zelfs 25 jaar garantie. Op motoren 2 jaar.

De beste grondstoffen

Ergonomisch en Natuurlatex matrassen Alle hoezen bestaan uit een elastische dubbeldoek met Tencel® en zijn afgedekt met wasbare scheerwol en klimaatvezel (wasbaar op 40°C) 400 N Lattenbodem 600 N Een perfect op de individuele behoeften afgestemd slaapsysteem is een voorwaarde voor een herstellende en gezonde slaap. Speciaal om individuele slaapproblemen op te lossen werd in samenwerking met het gerenommeerde Ergonomie Institut München (EIM) de Royal Dream lattenbodem ontwikkeld. De Royal Dream lattenbodem kan in alle gevoelige lichaamszones (schouder, lende, bekken en knie) individueel worden ingesteld. Uw dealer stelt deze zo in dat deze perfect aansluit op uw contouren. De speciale ‘Tri-latten’ ontlasten de druk in de schouderzone en bevorderen de ventilatie van de matras. De houders van de latten bestaan uit een flexibele en duurzame kunststof met een progressieve veerweg. Naast de vlakke uitvoering zijn er ook eenvoudig te bedienen elektrische verstelbare uitvoeringen leverbaar met 2- (zit en knie), 3- (nek, zit en knie) en 4-motoren (nek, zit, knie en voet). Topper 800 N Totale hoogte ca. 18 cm Aan beide zijden afgedekt met 2,5 cm Cencillo® natuurlatex 5-zone kern uit 100% natuurlatex Hoes met border en handgrepen Totale hoogte ca. 21 cm 7-zone kern uit 100% Aan beide zijden afgedekt met 4,5 cm Cencillo® natuurlatex Hoes met border en handgrepen Totale hoogte ca. 25 cm 7-zone kern uit 100% natuurlatex met extreem zachte schouderzone 5-zone kern uit 100% natuurlatex Totale hoogte ca. 7 cm natuurlatex met extreem zachte schouderzone

Comfortabel Pocketspring matrassen Alle hoezen bestaan uit een elastische dubbeldoek met Tencel® en zijn afgedekt met wasbare scheerwol en klimaatvezel 400 P 600 P Boxspring Royal Dream boxsprings kenmerken zich door een unieke vering. De speciaal voor deze boxspring ontwikkelde pocketveren hebben een aanpassing in de schouderzone waardoor de hinderlijke druk wordt weggenomen en u fit ontwaakt. De pocketveren (195 st/m2) zijn thermisch gehard en afgedekt met in natuurlatex geïntegreerde elastische viscose. Het geheel is voorzien van een beschermende UV-protector om veroudering tegen te gaan. De hoes van meubelstof is voorzien van een speciale grip in de elastische spiegel die voorkomt dat de matrassen kunnen schuiven zodra de boxspring wordt versteld. Alle boxsprings zijn voorzien van een dempende en ventilerende onderlaag van linnen en kennen geen harde rand in de midden. 800 P Naast de vlakke uitvoering is er ook een eenvoudig te bedienen elektrische verstelbare uitvoering leverbaar (zit en knie). Aan beide zijden Totale hoogte ca. 18 cm afgedekt met 2,5 cm natuurlatex 5-zone pocketveer (350 st/m2 ) Aan beide zijden afgedekt met 2,5 cm Cencillo® natuurlatex Totale hoogte ca. 21 cm 7-zone pocketveer (250 st/m2 ) Aan beide zijden afgedekt met 4,5 cm Cencillo® natuurlatex Totale hoogte ca. 25 cm 7-zone actieve pocketveer (250 st/m2 )

Veelzijdig en persoonlijk Zoveel mensen, zoveel wensen. Ook daarin bent u uniek. Smaak is persoonlijk en iedere slaapkamer is anders. Met de ruime collectie meubelstoffen, bedpoten en hoofdborden kunt u zelf uw bed geheel naar eigen smaak samenstellen. Heeft u speciale wensen? Wij maken uw bed op maat. Ook is het mogelijk om uw Royal Dream Boxspring een ‘Scandinavische-look’ te geven door de matrassen te laten meestofferen in de stof van de boxspring en te voorzien van een topmatras. De Royal Dream topmatras is naast comfortabel ook praktisch in gebruik bij het opmaken van uw bed. Bij een verstelbaar bed kunt u een 2-persoons topmatras ook als broekmodel laten uitvoeren. Deze heeft een split aan het hoofdeinde zodat het zitgedeelte van beide bedden individueel instelbaar blijft zonder dat er sprake is van een naad tussen de beide bedden.

Boxsp ring

Fus i on

Omdat u uniek bent, ... is alles mogelijk Wanneer u de uitstraling van een boxspring én het comfort van een lattenbodem wenst dan is de Royal Dream Fusion voor u de oplossing. De Royal Dream Fusion is leverbaar met diverse hoofdborden, bedpoten en in dezelfde meubelstoffen als de Royal Dream boxspring. Met de Royal Dream accessoires maakt u uw slaapkamer compleet. Kies voor bijpassende hockers en voetenbanken in uw gewenste stijl. De accessoires zijn verkrijgbaar voor alle Royal Dream bedden. Zo ontstaat een uniek geheel.

Omdat u uniek bent Ind.& Handelmij. Rivièra B.V. • Nijverheidsweg 16 • 1271 EA Huizen • Nederland Tel: +31 35 5250024 • Fax: +31 35 5250224 • E-mail: info@riviera-slaapcomfort.nl www.royaldream.nl

1 Online Touch

Index

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
Home


You need flash player to view this online publication