0

www.oranjeverenigingbergentheim.nl Programma Koningsdag 4 mei Bevrijdingsconcert 2019 Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Voorwoord Beste inwoners van Bergentheim, Op 27 april kleurt Bergentheim weer oranje en vieren wij met elkaar Koningsdag 2019. Als Oranjevereniging zijn wij al maanden druk met de voorbereidingen om er op 27 april een fantastische dag van te maken voor jong en oud. Koningsdag is weer in ere hersteld door de dag muzikaal te beginnen op het Bastingplein, met muziekvereniging Beatrix. Daarbij zullen een aantal kinderen van de basisscholen het Wilhelmus meezingen. Hierna zullen wij richting het “Koningsdag” terrein lopen. Dit zal opnieuw weer in en rondom de Sporthal ‘Möllincksslag’ zijn. Verdere vernieuwing hebben wij voor het ochtendprogramma. De oudhollandse spelletjes hebben plaats gemaakt voor een kleedjesmarkt voor de kinderen, aangevuld met leuke marktkramen, een demonstratie boomstam zagen en speelattributen voor de kinderen. Verder kan er op diverse plaatsen op het terrein geknutseld worden: maken van vogelhuisjes, laten schminken en koningskroon maken. Daarnaast is Brandweer Bergentheim aanwezig met een speurtocht rondom de brandweerauto en mag je zelf een ‘brandje blussen’!!! De middag staat in het teken van vele activiteiten oa: Lasergame toernooi, Roofvogeldemonstratie, de kinder-goochelaar en kunnen kinderen zich op één van de vele springkussens vermaken. Ook aan de oudere kinderen en volwassenen is gedacht, zo is er onder andere aanwezig: Trampoline toren, Rodeo Stier, voetbal schiet spel en veel meer... Ook het avondprogramma is goed gevuld, er zullen 3 bands een spetterend optreden verzorgen: The Roots, Band'um en Spare Jerry's. Als nieuweling ben ik trots op het bestuur van de Oranjevereniging en de vrijwilligers, gezien de hoeveelheid werk die deze dag met zich meebrengt. Daarnaast ben ik net zo trots op de vele sponsoren die ons ook dit jaar weer ondersteunen, zodat wij koningsdag ook in de toekomst in Bergentheim kunnen blijven vieren! Tot ziens op koningsdag 2019! Hans Spijker Voorzitter Oranjevereniging Bergentheim e.o. Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

U kunt zich aanmelden voor het patiënten portaal ! Zo kunt u eenvoudig online afspraken maken, een e-consult aanvragen of herhaalrecepten indienen. Kijk op: www.huisartsbergentheim.nl Oranjevereniging Bergentheim e.o.

27 April Koningsdag Programma Ochtend 09.45 uur 10.00 uur 10.45 uur Uitdelen van de ballonnen op het Bastingplein Aubade op het Bastingplein, onder begeleiding van Muziekvereniging Beatrix en een aantal kinderen van de basisscholen. Vrijmarkt voor kinderen bij de Sporthal. De ultieme gelegenheid voor kinderen om hun oude speelgoed te verkopen! (Tussen 8.30 en 9.45 kunnen kleedjes en spulletjes worden neergelegd, toezicht aanwezig) Activiteiten in Knutseltenten:  Vogelhuisje Timmeren (eigen bijdrage €1)   Laat je Schminken Ballonnen clown  Maak je eigen Koningsdag kroon Brandweer Bergentheim   Probeer zelf een brandje te blussen Speurtocht in en om de brandweer auto Marktkramen aanwezig om u van leuke producten te voorzien! Demonstatie: Boomstam zagen Verder voor de kinderen:       Springkussens Bungeetrampoline Rodeo kinderpaard Suikerspin Racesimulatoren Peuterspringkussen En nog veel meer….. 13.00 uur Einde Ochtendprogramma Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

27 April Koningsdag Programma Middag 14.00 uur Laser game 8-16 jaar Sluip stilletjes door onze zaal en kom iemand tegen. Je hoeft nu niet eerst te kijken of het een tegenstander of teamgenoot is! Snel reageren, trekker overhalen en... Geraakt! Wie van jullie is de beste sluipschutter? Opgave : www.oranjeverenigingbergentheim.nl/lasergame.html       Voor groot en Klein: Springkussens Racesimulatoren Rodeo stier Bungeetrampoline Voetbal kicker Laat je Schminken en nog veel meer... 14.30 - 15.30 Roofvogel show Een spannende en spectaculaire demonstratie welke u zeker niet mag missen. 16.00—17.00 Goochelaar Jan De inmiddels bekende en ‘beruchte’ kindergoochelaar Jan Kosters, haalt weer volop trucs uit. 17.00 uur Ledenkaart trekking & Prijsuitreiking Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

27 April Koningsdag Programma Avond 17.00 uur In samenwerking met Geke van Sporthal Möllinksslag is er een fantastisch avond programma vastgesteld. Er zullen deze avond maar liefst 3 bands een spetterend optreden verzorgen: The Roots, Band'um en Spare Jerry's. Daarnaast is er bij de Sporthal een tent aanwezig waar u heerlijk kunt genieten van ‘Piraten muziek’. HET ZAL NOG LANG GEZELLIG BLIJVEN IN EN RONDOM DE SPORTHAL Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Timmerbedrijf Henry Odink van der Pijlweg 15 7691 CK Bergentheim Telefoon: 0523-232741 Mobiel: 06-55702737 E-mail: info@timmerbedrijfodink.nl Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

4 mei Programma Herdenking gevallenen Hierbij nodigt het comité 'Herdenking Gevallenen te Bergentheim' u uit aanwezig te zijn bij de jaarlijkse herdenking. Deze herdenking zal plaatsvinden op 4 mei a.s. bij het monument bij de brug te Bergentheim. De Chr. Muziekvereniging “Beatrix” zal vanaf 19.40 uur gepaste muziek spelen. De officiële herdenking begint om 19.50 uur. Na een woord van welkom door de voorzitter zal de muziekvereniging een lied spelen, gevolgd door de “Last Post”. Om 20.00 uur zal er 2 minuten stilte in acht worden genomen. Aansluitend zullen de aanwezigen twee coupletten van het 'Wilhelmus' zingen. Daarna zullen door het gemeentebestuur, het comité, een aantal leerlingen van de twee basisscholen van Bergentheim en door enkele nabestaanden en verdere belangstellenden bloemen en kransen worden gelegd. In aansluiting daarop zal een gedicht worden voorgedragen. Als afsluiting van deze plechtigheid zal de voorzitter een slotwoord spreken. Hierna voor genodigden koffie drinken bij `Veur Mekaar’. Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Zaterdag 11 mei Bevrijdingsconcert Evenals andere jaren organiseert Chr. Muziekvereniging “Beatrix” in samenwerking met Semper Crescendo uit Langeveen een concert rondom Koningsdag en bevrijdingsdag. Omdat dit jaar Koningsdag op zaterdag valt en Bevrijdingsdag op zondag, wijken we voor deze keer uit naar zaterdag 11 mei. Het wordt een concert met een bijzonder thema, namelijk de jaren 40/50, en dus het vieren van de vrijheid. De precieze invulling is nog niet in detail bekend, maar de concepten zijn al fraai en beloven een passende en na de pauze een vooral vrolijke setting! In April/Mei zult u vast en zeker via sociale media en op andere manieren hier meer inhoudelijke informatie over krijgen. Voor jong en oud. Locatie: De Hoeksteen. Aanvang 19.30 uur. Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o. Voorzitter: Secretaris: Hans Spijker Karin de Keizer Penningmeester: Ger Schuldink Bestuursleden: Arno Bunskoeken Wendy Spijker Vacant Vacant Website: Mail: Facebook: www.oranjeverenigingbergentheim.nl oranjebergentheim@hotmail.com Oranjevereniging Bergentheim e.o. Deelname van de activiteiten is voor eigen risico! Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Uitnodiging jaarvergadering Bij deze word U uitgenodigd om de algemene ledenvergadering bij te wonen. Deze vind plaats op woensdag 15 mei 2019 om 20.00 uur bij ‘Veur Mekaar’. Agenda: 1. Opening door de Voorzitter 2. Mededelingen 3. Verslag van de vorige ledenvergadering 2018 4. Terugblik Koningsdag 2019 5. Verslag Kascontrole, uitleg door de penningmeester 6. Aanstellen nieuwe leden kascontrole 7. Wijziging bestuursleden: Aftredend: Karin de Keizer (Secretaris) Nieuw bestuurslid: Karin Ekkel (Secretaris) 8. Vacature nieuwe bestuursleden 9. Rondvraag 10. Sluiting Graag tot dan. Met vriendelijke Groet, Bestuur Oranjevereniging Bergentheim e.o. Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

LOGO PUZZEL Zoek de namen van de sponsoren bij de stukjes logo en stuur je antwoorden in via: oranjebergentheim@hotmail.com ovv logo puzzel (inzenden kan t/m 20 april), en wie weet wordt jij de winnaar van een leuke prijs. De prijswinnaar wordt op Koningsdag bekend gemaakt. 1. _____________________________________________ 2. _____________________________________________ 3. _____________________________________________ 4. _____________________________________________ 5. _____________________________________________ 6. _____________________________________________ 7. _____________________________________________ 8. _____________________________________________ 9. _____________________________________________ 10. ____________________________________________ Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Briefjes van de ballonnenwedstrijd die terugkomen, kunnen tot en met 22 mei ingeleverd worden bij de scholen . Woensdag 29 Mei, 13.15 uur is de prijsuitreiking bij de kerk “de Hoeksteen” Oranjevereniging Bergentheim e.o.

Oranjevereniging Bergentheim e.o.

1 Online Touch

Index

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18
 19. 19
 20. 20
 21. 21
 22. 22
 23. 23
 24. 24
 25. 25
 26. 26
 27. 27
 28. 28
 29. 29
 30. 30
 31. 31
 32. 32
 33. 33
 34. 34
 35. 35
 36. 36
 37. 37
 38. 38
 39. 39
 40. 40
Home


You need flash player to view this online publication