0

Startzondag PKN Surhuizum - 20 september 2020 Het Goede Leven - ‘Bloeien in Gods Licht’ Ieder is van harte welkom, van jong tot oud, als u / jij je houdt aan de regels van het RIVM. Aanvang 10.00 uur op het ‘oude korfbalveld’. We beginnen staande in een grote kring, met zang en een korte meditatie De begeleidingsband ‘Foar Jo’ verleent haar medewerking. Na de gezamenlijke opening gaan we wandelen in de omgeving van Surhuizum. U kunt ter plekke kiezen uit 3 routes. Twee routes van ± 6 km en één van ± 3 km. Er zijn een aantal tussenstops. Goed schoeisel is van belang. Neem een pen mee, want tijdens de wandeling ontvangt u/jij een opdracht. We eindigen weer bij het dorpshuis. We hopen op mooi weer en een fijne startzondag!! Bij slecht weer vindt deze activiteit een week later plaats; op 27 september, maar dan ’s middags - aanvang 14.00 uur. Raadpleeg vooraf de website: www.pknsurhuizum.nl. De startdienstcommissie NB - 18+-ers: respecteer overal de 1,5 meter afstand (ook tijdens de wandeling)! Er zijn desinfectiepompjes aanwezig. Coördinatoren (met hesje) brengen u naar een plek op het veld. U dient hun aanwijzingen op te volgen. Bij gezondheidsklachten: neusverkouden, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk en smaak, vragen we u de dienst niet bij te wonen.

1 Online Touch

Index

Home


You need flash player to view this online publication