0

BESTUUR Voorzitter: Adje van Hassel Secretaris: Nancy Neefs Penningmeester: Lydia Bartels John van Ginneken Pim Kokke Kelly van Genk Kirsten Nouws Ralf Warmoeskerken Bas Havermans Toon van Peperstraten ACTIVITEITEN COMMISSIE Francien Herrijgers Tonny Monsieurs Moniek Aerts Suus van der Pijl Annie van Genk REDACTIE POTEINDER Marleen de Hoon Ziggy Dekkers Mike Jorissen Amke Dils Adje van Hassel Joeri Sannen DE POTEINDER 27ste jaargang Nummer 90 MEI 2019 RE(D)ACTIEADRES poteinder@poteind.nl WEBSITE EN E-MAIL www.poteind.nl info@poteind.nl ac@poteind.nl Buurtschap Poteind Buurtschap Poteind Buurtschap Poteind Buurtschap Poteind BANKREKENING Rabo IBAN: NL60 RABO 0160572193

WE GAAN BEGINNEN En we zijn al bezig De knollen zitten in de grond, onze nieuwe loods krijgt al erg aardig vorm en we zijn bijna zo ver om aan de wagen te beginnen. Vol goede moed en enthousiasme is het nieuwe corsojaar begonnen. Hoe kan het ook anders als je in zo een mooie loods mag gaan bouwen. De vreugde was groot toen we in januari te horen kregen dat we eindelijk konden beginnen. De plannen lagen al jaren klaar, maar nu kon de stof er af. Vol overgave is er een flinke groep gestart met de bouw en alles om de bouwplaats en loods heen. Het resultaat mag er dan ook wezen en dat hadden we echt niet zonder jullie kunnen doen. Ok, ok, de binnenkant zal dit jaar nog niet af zijn, maar ik weet zeker dat we dat de komende jaren gaan realiseren. Ook het ontwerp voor dit jaar is goed ontvangen. Een leuke wagen waarbij voor iedereen wat te doen is en genoeg uitdaging inzit voor diegene die dat zoeken. De eerste bouwbijeenkomsten zijn al geweest en hier zijn al heel wat details uitgewerkt. Helaas zijn we op het bloemenveld het jaar minder goed begonnen. Door het plotseling overlijden van ons erelid Cees van Steen is er een groot gemis ontstaan. Wat zullen we deze buurtgenoot hard missen. Als voorzitter heb ik veel van hem geleerd over de buurt en over het omgaan met mensen. Een pracht mens die ik namens de hele buurtschap wil bedanken voor zijn fantastische inzet! Complimenten voor de veldploeg die de knollen al weer in de grond hebben zitten. Een mooi aantal knollen die hopelijk weer veel bloemen op gaan leveren. Extra aandacht wil ik toch ook nog even schenken aan het Paaseieren zoeken. Met maar liefst 17 kindjes (de drie in de kinderwagen niet meegerekend) hebben ze zichzelf en de paashaas een superleuke morgen bezorgd. Iets met de jeugd heeft de toekomst. Hopelijk zien we iedereen op Zondag 26 mei, tijdens de feestelijke opening van de nieuwe loods voor onze buurtgenoten.

IN MEMORIAM: CEES VAN STEEN Cees is als jonge kerel gestart bij Buurtschap Poteind. Via zijn vrouw, Toos, kwam hij bij de buurtschap terecht. Al snel had hij het corsovirus te pakken en is mee gaan helpen met het bouwen van de wagen en te helpen op het bloemenveld. In 1969, na een paar moeilijke jaren voor Poteind, trad Cees toe tot het bestuur. Samen met een paar jongeren hebben ze de kar getrokken om een goed bloemenveld te creëren en mooie wagens te bouwen. Dat dit niet altijd makkelijk ging bleek wel in 1976. Door een groot bloemen tekort besloot Poteind de onderkant van de wagen Heksendans te bekleden met mosterd. Een schande volgens de corsonotabelen en een laatste plaats was hierbij het oordeel. De buurt stond op wankelen, de kas was bijna leeg, het bestuur stapte op. Mede onder aanvoering van Cees van Steen is er een bijeenkomst gepland. Uit deze bijeenkomst ontstond een nieuw bestuur. De buurt was gered. Ondertussen was Cees al jarenlang actief met het regelen van het veldwerk en aansturen en contacteren van de mensen die op het veld en in de tent helpen. Daarnaast stuurde en begeleidde hij de wagen en de bouw, bracht hij folders en post van de buurt in de buurt rond en ging hij rond als bestuurslid voor de vrijwillige bijdrage. In 2001 geeft Cees aan dat hij gaat stoppen als bestuurslid. Na 32 jaar nam hij tijdens de jaarvergadering afscheid. Cees is hiermee het langstzittende bestuurslid dat Poteind ooit gehad heeft. Op het veld blijft hij nog wel actief. Hij blijft alles aansturen en regelt daar waar nodig de bemensing. Door zijn geweldige inzet, mensenkennis en zijn onafscheidelijke lach krijgt Cees bijna altijd alles geregeld. Voor Cees is Poteind zijn tweede familie, waar hij zich volledig voor inzet. Mede daardoor werd hij in 2016 benoemd tot Lid van Verdienste van het Corso Zundert, met de ondersteunende woorden: Zo zouden ze er in elke buurt één moeten hebben.

Helaas is Cees totaal onverwacht overleden. Een klap voor zijn familie, vrienden en kennissen en alle anderen uit zijn omgeving. Wat zullen we hem missen tussen de dahlia’s en in de tent. Namens bestuur, buurtschap en alle vrienden en vriendinnen van het ons bloemenveld wens ik Toos, Lydia, Casper, Ruben, Sanne, Mirte en Joyce enorm veel sterkte toe. Ik wil graag afsluiten met de laatste mooie woorden van onze voorzitter tijdens de afscheidsdienst van Cees Oh ja, Cees. Weet je nog drie weken geleden. Samen met de veldploeg en een deel uit de tent sjouwen op de nieuwe bouwplaats. Wat hebben we het vaak over de nieuwe loods gehad en wat keek je er naar uit om dat mee te maken. Die loods staat er bijna. Je kunt trots zijn op je buurt, maar wij zijn nog trotser op jou!

HAPPEN, STAPPEN EN SHOPPEN IN LEUVEN Voor het 3e jaar op rij organiseerde het AC de Kerstreis. Dit jaar stond Leuven op de planning, we moeten natuurlijk alles een keer gezien hebben. Iedereen was op tijd dit jaar, dus gas erop! Tijdens de rit werden we verwend met koffie, thee en worstenbrood. De anderhalf uur vlogen voorbij. Er was voor ieder wat wils. De een ging lekker shoppen en de ander ging een hapje eten en/of drinken. Ook de Glühwein mocht natuurlijk niet ontbreken, zeker op z’n koude dag als deze! In een Pittoresk café was het een beetje druk geworden met Zundertse mensen. Onze eigen Lars van Hassel had dit ook gezien, en besloot een handje te helpen in de bediening. Genieten! En op de achtergrond werd gezongen door het Poteinds Chanti Koor. Toen iedereen een hapje gegeten had, was het tijd om terug naar huis te gaan. Ook deze keer was iedereen weer op tijd op de verzamelplek. De bus kon rustig terug naar Zundert, waar de een zijn bedje op kon zoeken, en de ander nog tot in de vroege uurtjes genoot van de geweldig dag. Waar zal de bus volgend jaar naar toe rijden?

VAANDELFEEST Zaterdagavond 12 januari was het weer zo ver, tijd voor het jaarlijkse vaandelfeest ter ere van de winnaar van het corso. Dit jaar was buurtschap ’t Stuk de gelukkige. Zij sluiten hiermee een hoofdstuk in de geschiedenis van het Zunderts corso af. De laatste jubel op de markt hebben zij op hun naam gezet. De avond werd gevuld met scheurende gitaar en knallende drums van Drievoud, en daarna DJ Luc-E. Het feest ging door tot in de late uren na een “afzakker” bij Den Bels

www.dictusschilderwerken.nl

NIEUWJAARSRECEPTIE Het vuurwerk is afgestoken, de oliebollen zijn op en in de hoek van de kamer ligt nog een lege fles champagne waarvan de kurk de avond ervoor net de lamp heeft gemist. Het is weer oud en nieuw. Traditie getrouw eerst langs de familie en de week erna de hele buurt de beste wensen wensen. De glazen champagne werden ingeschonken en er werd geproost op het nieuwe (corso-)jaar.

ONTWERP 2019: NAAR DE MARKT Een ontwerp van Kyle Dictus Je kent ze wel. Die foto’s en filmpjes uit Azië met overvol geladen fietsen, brommers of auto’s. Onderweg naar huis of juist naar de markt om de boel te verkopen. Een misschien niet zo veilige manier om dieren en ander koopwaar te vervoeren, maar het levert wel mooie plaatjes op. Door deze plaatjes is Kyle Dictus, ondertussen dit jaar al weer voor het derde jaar ontwerper bij onze buurt, op zijn ontwerp gekomen. Op internet kwam Kyle een hele hoop overladen Aziaten tegen. Dit zette hem aan het denken en zo ontstond het idee om dit beeld te vergroten naar een corsowagen. Het voertuig werd een brommerke. Een oude Vespa die lekker pruttelt, kraakt en piept onder het gewicht wat hij met zich meedraagt. De voorlamp knippert door een los contactje. De man op de brommer is een oude Aziaat, met een baard en sjofele kleding. Maar achterop daar zit zijn goud. Zijn handelswaar. Er zijn grote kooien te zien met daarin pluimvee. Kippen, kalkoenen, een pauw en nog meer pluimage in net iets te kleine kooitjes, klaar om verkocht te worden op de Markt. Zou deze oude man deze keer wel al het gevogelte verkopen en zijn buidel kunnen vullen met zijn verdiende geld? De wagen zal bewegen. Het moet lijken of de oude man constant aan het balanceren is om niet om te donderen met alle gevolgen van dien. In de kooien en het pluimvee komt alternatief materiaal zoals hout en zaden. Verder zal de wagen ondersteund worden door het geluid van een drukke straat met het brommergeluid van de oude man op de voorgrond. Kyle zal tijdens het ontwerpen ondersteund worden door Koen Aerts. Koen is een ervaren ontwerper en is ook al veel met de maquette bezig geweest. Ook zal Koen deze zomer regelmatig in onze loods te vinden zijn. Daarnaast zijn ook een aantal jonge mannen uit de buurt gevraagd om Kyle te ondersteunen tijdens de bouw van zijn ontwerp. Op deze manier kunnen deze mannen ervaring op doen in het ontwerpen.

Al bij al weer een leuke wagen die een lach op je gezicht moet toveren als hij aan komt rijden. Een wagen waarna je kunt blijven kijken door de diversiteit aan beelden en het balans spel wat de oude marktman speelt met zijn koopwaar en zijn scooter. Een wagen waarbij iedereen weer aan de slag kan en waarmee we deze zomer weer veel plezier gaan beleven. Ook zal Koen deze zomer regelmatig in onze loods te vinden zijn. Daarnaast zijn ook een aantal jonge mannen uit de buurt gevraagd om Kyle te ondersteunen tijdens de bouw van zijn ontwerp. Op dezer manier kunnen deze mannen ervaring op doen in het ontwerpen.

CORSOQUIZ Na de jaarvergadering was het in februari weer tijd voor de jaarlijkse Corsoquiz! Op 16 februari namen 28 teams van 2 personen deel aan de quiz. Net als vorig jaar praatte Corné het weer goed aan elkaar en Niek van Erk werd voor de tweede maal op rij winnaar na een spannende finale. Hij streed in de finale tegen de kenners Hans Arnouts, Joris Jochems en Werner Pellis. Op de schermen kon iedereen de stand en de quiz goed volgen, met tussen de rondes door en in de pauzes archiefbeelden van ons mooie Corso. Na de 1e ronde begon de snack en snaaironde, die grotendeels door de tafel met Werner Pellis werd gewonnen. Door de goede sfeer werd er weer veel eten gedeeld en was het een gezellige quiz bij Nest! Editie 2020 staat al gepland, deze vindt plaats op 15 februari.

CARNAVAL BOEMELDONCK Carnavalszondag is het tijd voor de optocht van Boemeldonck. Loek, Dean, Ricardo, Joyce, Adje Nancy en Annie zijn naar Prinsenbeek gegaan om het verkeer te regelen, zodat de prachtige carnavalswagens en nog prachtigere optocht af konden leggen. Veel wagens Na het traditionele rondje ophalen van de verkeersregelaars kwam de Poteind lichting aan bij de Leeuwerik. Van daaruit zou de bus vertrekken richting Boemeldonck. Het weer werkte niet echt mee. Het miezerde en waaide. Nou niet bepaald lekker optocht weer. Eenmaal aangekomen in Prinsenbeek bij Café Marktzicht was het tijd voor koffie met worstenbrood (jes). Het weer leek alleen maar slechter te worden, maar tijdens de briefing werd ons verteld dat het in de middag beter zou worden. Onze plek was dit jaar aan de rand van het parcours. Helaas konden we de optocht net niet zien, maar voordat de optocht begon, kwam twee derde van de wagens langs onze post. Mooie wagens passeerde ons en soms moesten we opletten dat we het verkeer niet vergaten te regelen. Ook de latere winnaar kwam voorbij, de wagen van onze co-ontwerper Koen Aerts. Nadat alle carnavalswagens voorbij waren, mochten Annie en Nancy naar een nieuwe plek waar ze de optocht wel konden zien. Voor degene die overbleven de taak om de automobilisten tegen te houden en de goede kant op te wijzen. Smoesjes Daarbij begon voor ons ook gelijk de smoezenuurtjes. Heel veel bestuurders verzonnen de mooiste verhalen om toch door te kunnen rijden. De top 3: 1 Chauffeur: Ik woon hier dus ik wil er door. Joyce: Weet u niet waar u woont dan, want u heeft uw telefoon op Google Maps open staan om de weg te wijzen. Chauffeur: uuuuuuhhhm, ik draai wel om en zoek daar wel een plekje

CARNAVAL BOEMELDONCK 2. Chauffeur: Ik wil graag daar parkeren Ricardo: Dat kan, maar op die plek kunt u een bekeuring krijgen voor fout parkeren Chauffeur: De politie geeft deze dagen toch geen bekeuringen dus laat me mijn auto daar NU maar weg zetten Ricardo: ok, ik heb u gewaarschuwd. 5 minuten later Agent schrijft een bekeuring van €105,- uit voor fout parkeren 3. Shoarmakoerier: Ik heb een bestelling voor mensen midden in het centrum Adje: De optocht is bezig, dus daar kunt u nu niet met de auto komen. Misschien lopend? Shoarmakoerier: Maar dan wordt het eten koud, dus ik moet er langs! Adje: Je kunt nog 250 meter doorrijden en dan kun je niet verder, dus dat is geen optie. Is het al betaald? Misschien even bellen? Shoarmakoerier: Ja, is betaald. Dus ik kan er niet komen. Dan eet ik het zelf wel op. Ik ga terug naar de zaak Karaoke met Bas In de middag was het weer inderdaad een stuk beter. Geen regen en een aangename temperatuur. Aan het einde van de middag, toen alles netjes en veilig en netjes was achter gelaten, was het tijd voor friet en een drankje. Bij De Drie Linden werd heerlijk gegeten en de biertjes smaakten erg goed. Al best snel moesten we terug met de bus naar Zundert. Daar hebben we de Raad ondersteund met het feestje bij De Leeuwerik. Inclusief Bas zijn Karaoke festival zonder tekst. Het was een enorm gezellige dag mede door de auto die er altijd een feestje van maakt, de Tesla, la la la la lala, la la la la Volgend jaar weer!

DROPTOCHT De PUB organiseerde na het succes van vorig jaar, dit jaar haar tweede droptocht. Dit maal met een kleine verandering. Het was een puzzeldroptocht. De deelnemers kregen steeds een foto of raadsel van de plek waar zij naartoe moesten. Deden zij dit goed, dan kregen ze de volgende foto of hint. Wij hebben er erg van genoten en hopelijk alle deelnemers ook. Tot volgend jaar!

BINGOOOOOOOOOO!!! De Bingo van Zundert en omstreken, die je niet mag missen! John van Ginniken trad dit jaar aan als presentator en heeft zijn taak goed volbracht. Hij is niet over de cijfertjes gevallen en heeft er voor gezorgd dat er meerdere malen Bingo is geroepen. Goed gedaan John! Toevallig had zijn zoon Niek een lucky day! Hij wist de meeste prijzen binnen te slepen en ging er ook nog eens met de hoofdprijs van door. Tja, dat is met bingo, je moet natuurlijk wel een beetje geluk hebben. Ook was er nog een raadspelletje, hoeveel zou dat glas met popcorn nou toch wegen? Robbert Brockman had het bijna goed en mocht de popcorn mee naar huis nemen. Al denk ik dat hij weinig mee naar huis genomen heeft want hij was zo lief de popcorn te delen met zijn Poteind matties. Prijs of geen prijs, het was weer een gezellige Poteind activiteit. Alle sponsoren bedankt voor jullie bijdrage aan prijzen!

PAASEITJES ZOEKEN Zaterdagochtend 20 april zijn er, door de kinderen van buurtschap Poteind, bij herberg ’t Pannenhuske paaseieren gezocht. Het was een prachtige dag en de paashaas had weer heel veel eitjes verstopt. Gelukkig waren er ook veel kindjes die de paashaas konden helpen alle eitjes terug te vinden. Stijn heeft een nieuw record gevestigd voor het vinden van het zilveren ei. Hij was echt super snel! Toen alle eitjes gevonden waren, mochten de kinderen zich lekker uitleven in de speeltuin. In de tussentijd heeft de paashaas de eitjes verdeeld en de allermooiste tekeningen uitgezocht. Wat hadden alle kindjes goed hun best gedaan! Lucas, Resie en Huub kregen nog een klein cadeautje omdat zij de mooiste tekeningen hadden gemaakt en ook Stijn werd beloond voor het vinden van het zilveren ei. De paashaas gaf alle kinderen een zakje met eitjes en moest daarna weer verder, maar de ouders en kindjes hebben nog lekker even van het zonnetje genoten. Tot volgend jaar paashaas!

VAN DE BESTUURSTAFEL De Jubel naar het Oranjeplein? Tijdens het Bloemencorso Zundert worden de prijzen uitgereikt aan de Markt in Zundert. Dat wordt dit jaar anders. Het jubelmoment met de legendarische zin: ‘Jullie mogen stoppen’ verplaatst naar het Oranjeplein in Zundert. Na een uitgebreid overleg met de gemeente Zundert heeft Stichting Bloemencorso Zundert in principe groen licht gekregen voor het uitvoeren van dit plan. De definitieve besluitvorming door de gemeente volgt na het uitwerken van de laatste details. Dit jaar op 1 september mag de winnaar van het Corso stoppen op het Oranjeplein en daar de prijs in ontvangst nemen. Voor het zover is, vinden er de komende maanden diverse aanpassingen aan het Oranjeplein plaats. De omwonenden zijn hierover tijdens twee bijeenkomsten geïnformeerd. Ook de raad van buurtschappen, waarin alle buurtschappen zijn vertegenwoordigd, heeft groen licht gegeven voor dit plan. Redenen om ergens anders te stoppen De redenen om het jubelmoment te verplaatsen naar het Oranjeplein is enerzijds de wens van de Stichting om te kunnen groeien in het aantal zitplaatsen op het parcours en bij de prijsuitreiking. Verder biedt het Oranjeplein de mogelijkheid sponsoren direct getuigen te laten zijn van de Zundertse jubel. Daarnaast vinden gemeente en Stichting veiligheid van de aanwezigen erg belangrijk. De nieuwe locatie is ruimer opgezet waardoor de veiligheid beter gegarandeerd kan worden. De Stichting wil op het plein aan beide kanten twee grote tribunes bouwen. “Elk jaar is er veel vraag naar tribunekaarten voor de hoofdtribune. Dat betekent ook dat er elk jaar mensen teleurgesteld moeten worden. Op het Oranjeplein zijn er extra tribuneplaatsen beschikbaar voor toeschouwers van het corso,” vertelt Ad Boemaars, woordvoerder van de Stichting. Met de nieuwe locatie worden er meer plaatsen gecreëerd voor de corsobouwer, bezoeker én sponsor, waarbij iedereen deel uitmaakt van het bijzonderste moment van Corso in Zundert. Of dit plan daadwerkelijk dit jaar al doorgaat hangt af van een aantal factoren. Maar het hart van het Corso midden in Poteind, dat is toch een mooi gegeven.

NIEUWE BOUWPLAATS Met al jullie inzet, kennis en enthousiasme is het ons gelukt om een geweldige loods op Beekzicht weg te zetten. Fase 1 is klaar. Dat wil zeggen dat de fundering in de grond zit, het staal overeind staat, en de wand- en dakplaten vastzitten. Maar ook zitten alle mantelbuizen voor het water, elektra en zwakstroom in de grond. En helemaal bovenin de loods hangen zelfs al lampen. Het is een enorm project, maar door de goede planning van ons projectteam en de supergoed hulp van AR Constructie en Gommers Grondwerken hebben we fase 1 perfect af kunnen werken. Daarna naar fase 2. Het straatwerk er in rammelen en het hangen van de deuren en kozijnen. Ook hier zijn we druk aan bezig . De foto’s spreken voor zich… Iedereen hartstikke bedankt voor de hulp op welke manier dan ook. Maar we kunnen jullie hulp ook nog steeds gebruiken, dus kom gerust een keer langs om te helpen. Speciale dank gaat uit naar: AR Constructie, Gommers Grondwerken, Stan van Eekelen BV, BINK Installatie, Visscher Kozijnen, Cupido deuren, Jan Jochems, Traycon, Roozen en Roozen en BB Havermans En natuurlijk alle andere bedrijven die een steentje of meer hebben bijgedragen!!

NIEUWE BOUWPLAATS

NIEUWE BOUWPLAATS

BUURTGENOOTJES Naam: Dean Lahaije Bijnaam: Dean Machine Leeftijd: 17 jaar Hobby’s: Tennis & muziek maken Favoriete vette hap: Kaassoufflé Bezigheden in de tent: Lassen Ik steek graag een pomponneke met: Robert Mooiste corso moment: Het eerste jaar in de wagen zitten tijdens de optocht, 2015 Grootste blunder in de tent: Op één dag beide armen verbrand tijdens het lassen Mooiste corsowagen van Poteind: Trots Mooiste corsowagen ooit: Valse hoop, buurtschap Schijf Als corso niet bestond dan: was er nu geen Poteinder Wie is de volgende?: Bram de Sinasboy

BUURTGENOOTJES Naam: Joeri Sannen Bijnaam: Sannen Leeftijd: 19 Hobby’s: Tekenen, badmintonnen, fotografie, filmen, editen en wielrennen Favoriete vette hap: Kroket Bezigheden in de tent: Van alles en nog wat, van lassen tot schermen programmeren Ik steek graag een pomponneke met: Bram Peemen Mooiste corsomoment: CorsoZondag 2018! Grootste blunder in de tent: Een spijker met een bloem in m’n arm gekregen, door tegen de wagen Boerenbont te leunen. Daarna moest ik naar de huisartsenpost Mooiste corsowagen van Poteind: Trots Mooiste corsowagen ooit: Booming City Als corso niet bestond dan: Verveelde ik mezelf heel veel en had ik niet zo veel plezier Wie is de volgende?: Niels van den Broek!

SPONSOR IN THE SPOTLIGHT Naam Bedrijf Malou Evers / Fotografie Eigenaresse Malou Evers Wat zijn je specialiteiten? Documentaire fotografie! Ik fotografeer op bruiloften, tijdens baby-, familie- of zwangerschapsreportages op documentaire wijze. Dat wil zeggen: we gaan niet veel poseren maar vooral lol hebben en ik maak daar dan foto’s van. Is heel spontaan en écht. Waarom sponsor je buurtschap Poteind? Omdat mijn winkel in het gebied ‘Poteind’ gevestigd zit en natuurlijk omdat mijn opa en oma (Henk en Riet van de Wouw) altijd trouw zijn geweest aan Poteind. Ik voelde het als een soort van voorwaarde: ik mocht van hun winkelpand gebruik maken in de Molenstraat maar dan moest ik wel Poteind steunen. En ik doe het met alle liefde, zeker nu opa er niet meer is. Waarvoor moeten Poteinders bij jou bedrijf zijn? Voor pasfoto’s of een documentaire (bruids)reportage!

OVERIGE BERICHTEN Heb jij zin om onze buurtpost te bezorgen? Voor het bezorgen van onze buurtpost zijn we op zoek naar een aantal vaste postbodes en invalpostbodes. Zo’n 10 keer per jaar zal er gevraagd worden om poteinders en/of flyers te bezorgen. Onze buurtschap is nu verdeeld in 10 postroutes voor zowel buurtgenoten wonend binnen (3 routes) als buiten buurtschap Poteind (7 routes: Berk, Klein Zundert, Wernhout, Rijsbergen, Rucphen). We zijn op zoek naar postbodes om de buurtpost te bezorgen bij onze buurtgenoten in de Berk en Klein Zundert. Tevens zijn we op zoek naar invalpostbodes voor al onze routes. Heb je hiervoor interesse of heb je vragen? Mail of bel dan naar Nancy Neefs (secretariaat@poteind.nl/ 06-15 87 76 05) Reserveer nu alvast het corsoshirt 2019! Ook dit jaar hebben wij natuurlijk weer een corsoshirt! Deze kun je alvast reserveren door te mailen naar secretariaat@poteind.nl. Je kunt hier ook terecht voor vragen over de Poteind Kledinglijn. Er zijn t-shirts, polo's, truien en vesten verkrijgbaar met daarop geborduurd ons Poteind logo.

BINNENKORT.. OPENING LOODS!! ZONDAG 26 MEI MEER INFO VOLGT TEGENWOORDIG ZIJN WE OOK ACTIEF OP: Buurtschap Poteind Buurtschap Poteind Buurtschap Poteind Buurtschap Poteind

1 Online Touch

Index

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 18. 18
 19. 19
 20. 20
 21. 21
 22. 22
 23. 23
 24. 24
 25. 25
 26. 26
 27. 27
 28. 28
 29. 29
 30. 30
 31. 31
 32. 32
 33. 33
 34. 34
 35. 35
 36. 36
 37. 37
 38. 38
 39. 39
 40. 40
 41. 41
 42. 42
 43. 43
 44. 44
 45. 45
 46. 46
 47. 47
 48. 48
Home


You need flash player to view this online publication