39

RKDSO was deze middag niet van plan tegen stevige nederlaag aan te lopen. Ze hadden alvast een bus gehuurd en deze voor de 16-meter geparkeerd. Het mocht echter niet baten wat met goed combinatie voetbal werd er voor de rust 4 keer gescoord. Na rust ging het wat moeizamer en werd er ook niet meer het doel gevonden. Dit lag echter niet aan onze instelling maar vooral aan de uitstekende doelman van de tegenpartij. Hij voorkwam met enkele fantastische reddingen dat het maar bij 4-0 bleef. Jan van Haperen 0-1, Ramon Jaspers 0-2, Paul Putker 0-3, Paul Putker 0-4, rust. IVO was de volgende tegenstander voor de veteranen. De eerste 15 minuten waren duidelijk voor de vets wat een 1-0 voorsprong opleverde. Hierna kwam IVO steeds beter in de wedstrijd waardoor er kansjes voor beide teams te noteren waren. Bij een van de snelle counters van IVO stond onze verdediging verkeerd en kon IVO op gelijke hoogte komen. De tweede helft was onze tegenstander de bovenliggende party. Met goed combinatie voetbal krijgen zij enkele kansen maar onze doelman Michel liet zich niet passeren. Toch was het IVO dat 10 minuten voor tijd op voorsprong kwam. Met weer een snelle uitval wisten ze Michel wel te passeren, 1-2. Hierna probeerden wij nog terug in de wedstrijd te komen maar de tijd was te kort om nog potten te kunnen breken en kon het verlies van deze wedstrijd niet meer voorkomen worden. Twan Weijs 1-0, 1-1, rust, 1-2. Na de nederlaag van vorige week hadden wij met Oostrum opnieuw te maken met een sterke tegenstander. Anders dan de uitslag doet vermoeden was het geen gemakkelijke overwinning. In de eerste helft kreeg Oostrum de beste kansen maar door een mooie vrije trap van Bart kwamen wij op een 01 voorsprong. Ook in de tweede helft ging het lang gelijk op, na de 0-2 van Jan was het echter gedaan met de tegenstand en werd de wedstrijd eenvoudig uitgespeeld. Bart van Mil 0-1, rust, Jan van Haperen 0-2, Ramon Jaspers 0-3, Marcel Martens 0-4, 1-4. Na een sterk begin, 2-0 voorsprong, zakten wij steeds verder weg in deze wedstrijd tegen SV United. Het kan met de spanning te maken hebben gehad dat Sinterklaas op bezoek kwam bij de veteranen maar de tweede helft was niet veel beter. Door een penalty kwam United terug in de wedstrijd en dachten ze dat er nog meer in zou zitten. Hierdoor kregen wij meer ruimte wat ons spel te goede kwam. In de laatste 7 minuten scoorden wij nog 3 maal en kon Ties Keiren de hattrick vol maken. Roel Cuppen 1-0, Ties Keiren 2-0, rust, 2-1, Jan van Haperen 3-1, Ties Keiren 4-1, Ties Keiren 5-1. 39