30

De scheidsrechter negeert een buitenspelsignaal van de grensrechter van Montagnards waardoor de eindstand op 3-3 komt. Montagnards laat zich op het einde de overwinning afsnoepen maar heeft laten zien waar het toe in staat is. Keeper: Goal: Man of the match: Koen Lemmen Willem van der Maazen Jesse Jaspers (2x) Jesse Jaspers Uitslagen: Oostrum 1 – Montagnards 1 Montagnards 1 – America 1 Montagnards 1 - BVV1 FCV 1 – Montagnards 1 Montagnards 1 – RKDEV 1 Montagnards 2 Montagnards 2 – Volkel 3 3-4 2-1 2-2 2-0 3-3 1-7 Ondanks dat de uitslag anders doet vermoeden deden we deze wedstrijd helemaal niet zoveel onder voor de koploper. In het laatste kwart van de wedstrijd kregen we de goals tegen en tot de 70e minuut speelden we goed mee en hadden ook kansen op meer. Juliana Mill 2 – Montagnards 2 5-0 De uitwedstrijd in Mill was onze kans om degradatie te voorkomen. We moesten deze wedstrijd winnen om aansluiting te vinden bij de veilige plaatsen. Maar vandaag moesten we de meerdere erkennen in een sterk Juliana. Met name het middenveld en aanval van Juliana was ijzersterk en maakte het onze verdediging erg lastig. Het was met name aan onze keeper Jikke Goossens te danken dat we nog lang in de wedstrijd bleven. Maar door domme fouten in onze verdediging gaven we de 1e helft 2 goals weg en konden dit na rust niet meer recht zetten. Montagnards 2 – D.S.V. 2 1-3 Vandaag de laatste in de stand. Maar ook vandaag gaven wij niet thuis en werden op inzet overklast. Weinig over deze wedstrijd te vertellen. Hapse Boys2 – Montagnards 2 1-1 Een uitstekende wedstrijd waar we niet onder deden voor de 3e van de ranglijst. En ook nog een tegenstander die voor de periodetitel speelde. Maar er werd uitstekend gevoetbald en terecht een punt mee naar Bergen genomen. 26