36

teleurstelling was echter het uitvallen van Maud in de eerste helft met een enkelblessure. Hierdoor moest er het een en ander omgezet worden. We waren echter niet geheel kansloos en dit uitte zich in een mooi doelpunt van ashley-marloes. De ruststand werd bepaald op 3-1. In de rust nog maar eens duidelijk gemaakt dat we zeker niet kansloos waren en dat 1 puntje er minimaal in zat. Dat puntje konden we echter alleen bereiken als we nog feller in de duels waren. Amper 2 minuten in de 2e helft viel echter de 4-1 al door wat onoplettendheden. Vrij snel kwamen we weer terug in het spel door wederom een mooie individuele actie van ashley-marloes die de actie mooi afrondde en de stand op 4-2 zette. De vermoeidheid sloeg echter toe bij de dames mede door de drukkende warmte. Er werden duels verloren en de dames van Sveb konden uiteindelijk vrij makkelijk uitlopen naar de uiteindelijke eindstand 9-2. Volgende week de laatste wedstrijd alweer van dit seizoen en we gaan ervoor om dit seizoen goed af te sluiten met misschien nog wel een puntje. Keepster: Rimke Ebus Doelpunten: Ashley Beumers 2x 26 mei Montagnards vr 1 - melderslo/sparta vr 1 1 - 2. De dames doen zich vandaag wederom veel tekort. De wedstrijd begon goed en er werd voor ieder duel gevochten wat leidde tot mooie aanvallen en een mooi uitgespeelde goal van Juliette. De hele eerste helft werd er goed gevoetbald en er werden serieuze kansen gecreëerd. 1 bal op de paal en 1 bal op de lat van Juliette en melderslo kwam er eigenlijk helemaal niet aan te pas. De ruststand werd dan ook bepaald op 1-0. In de rust hebben we de dames nog maar eens goed duidelijk gemaakt dat het spel van de eerste helft doorgetrokken moest worden en dat ze zeker niet moesten gaan verslappen. Helaas was die boodschap niet duidelijk genoeg en kwamen we aan het begin van de tweede helft al snel op 1-1 En zelfs een paar.minuten later op een 1-2 achterstand. Daarna hebben we de draad weer goed opgepakt maar konden we de wedstrijd niet meer omdraaien. Eindstand 1-2. Trots op wat deze dames dit seizoen gepresteerd hebben. Super groep en we hebben er zin in om volgend jaar met deze super dames weer verder te kunnen. Keepster: Rimke Ebus Doelpunt: Juliette Thomson Uitslagen: America VR1 – Montagnards VR1 United Vr 1 - Montagnards Vr 1 Montagnards vr 1 - volharding vr 2 Sveb/sporting st vr 2 - montagnards vr 1 Montagnards vr 1 - melderslo/sparta vr 1 32 4-1 6-2 0-5 9-2 1-2