39

doelman Bryan Hijnekamp. Het bleef lang 0-0 maar in de 88e minuut wisten de oranjehemden onze verdedigers toch uit te spelen en viel de 0-1. De 0-2 viel in blessuretijd maar was puur voor de statistieken. 24 februari 2019. Vandaag de topper tegen koploper Wittenhorst. Door de ontzettend grote blessuregolf hebben we gelukkig Dex, Stef, Björn en Olli kunnen porren om ons uit te helpen. In de 8e minuut is het Wittenhorst dat scoort. 0-1 Dat is tevens ook de ruststand. In de 2e helft zijn we van tactiek veranderd en komen we beter in ons spel. Helaas hebben we niet kunnen scoren en is de eindstand 0-1. Volgende week maar even lekker carnaval vieren en dan de volgende opponent Achates 2. De wedstrijd vandaag stond onder leiding van Pieter Janssen die de afwezige Hans Lemmen verving. Hij floot een prima wedstrijd. Bedankt Pieter! Uitslagen: Montagnards 3 – EWC’46 2 Montagnards 3 – Stormvogels’28 2 Montagnards 3 – Wittenhorst 4 3-0 0-2 0-1 Montagnards 4 In deze editie van de Montanjaar de twee wedstrijden van ’t Viert die na de winterstop gespeeld zijn tegen Constantia 5 en Menos 2. Het wedstrijdverslag tegen SSS 5, gespeeld vóór de winterstop, is zoek geraakt. ’t Viert doet ondanks het verlies tegen SSS goede zaken en doet nog steeds volop mee in de kampioensstrijd met een gedeelde 1e plaats. Laten we hopen dat deze lijn doorgetrokken kan worden tot het einde, en misschien zit er dan wel iets heel moois in het spreekwoordelijke vat! SSS’18 5 – Montagnards 4: 2-1 Geen verslag. Montagnards 4 – Constantia 5: 8-0 Hehe, het is weer zondagochtend en eindelijk mogen de mannen van 't Viert weer eens de wei in. Het zonnetje schijnt al volop en de 8 aanwezige spelers lijken er veel zin in te hebben. Maar z'n achten het veld op gaan is wel wat weinig, na wat telefoneren hebben we er dan toch 14 bijeen. Iets met gekostumeerd bal en overmatig drankgebruik. Tegenstander van vandaag is Constantia. Onze keeper Bas kan zich de uitwedstrijd van eerder dit seizoen nog goed herinneren, hij hoefde toen immers geen enkele redding te verrichten. Omdat de aanvallers in die pot grossierde in het missen van kansen, werd het toen maar 35