43

gewisseld van positie door de dames zelf waardoor er heel veel gaten ontstonden. De eindstand werd bepaald op 0-8. Volgende week maar weer proberen om positief te blijven de hele wedstrijd door en dan gaan de punten vanzelf een keer komen. 17 februari 2019 Montagnards vr 1 - Blitterswijk vr 1 0-6. Vandaag kwam de koploper uit blitterswijk op bezoek en dat het een zware wedstrijd zou gaan worden wisten we al op voorhand. De eerste ontmoeting in het begin van het seizoen eindigde in een 12-1 nederlaag en dat wilden we vandaag zeker voorkomen. We begonnen op zich niet slecht maar kregen wel al snel de 0-1 om de oren door een onoplettendheid. Naarmate de eerste helft vorderde merkte je aan de dames dat ze er erg veel moeite mee hadden en dan voornamelijk het kort op de man zitten. Hierdoor creëerde blitterswijk kans op kans en gingen we uiteindelijk de rust in met een 0-5 achterstand. Na in de rust de dames nog eens goed erop gewezen te hebben dat ze echt feller moesten voetballen zagen we in de 2e helft een herboren elftal. Er werd fel maar fair gevoetbald en we creëerden zelfs een drietal kansen. Je kon aan de tegenstander merken dat ze hier niet mee om konden gaan en uiteindelijk hebben ze in de 2e helft maar 1 x kunnen scoren en dat was ook nog uit een penalty. Einduitslag 0-6. Supertrots zijn we op onze dames en dan vooral de vechtlust die ze in de 2e helft hebben laten zien. Iedere week groeien we weer verder. Top dames, ga zo door!! 24 februari 2019 Montagnards vr 1 - fcv vr 1 0 - 11. In het heerlijke zonnetje kwam fcv op bezoek. We waren al door meerdere tegenstanders gewaarschuwd voor fcv. Het zou een goed elftal moeten zijn wat al jaren bij elkaar is. En inderdaad was dit het geval. Maar wij hadden ons voorgenomen om niet als makke lammetjes naar de slachtbank te worden geleid. Dat was in de 1e helft al meteen te merken. Onze dames gingen er vol tegenaan en alle duels werden fel aangegaan. Desalniettemin kwamen we in de 1e helft op een 0-5 achterstand. In de rust hebben we de boel weer opgepept en gingen we vol goede moed het veld weer op. Er werd wederom fel gestreden voor ieder duel, super om te zien. Fcv trok echter aan het langste eind door gewoonweg slimmer te voetballen. Na nog wat blessures op te hebben gelopen hebben we zelfs de laatste 10 minuten met 10 man moeten voetballen. Toch bleef iedereen positief naar elkaar toe en werd de eindstand op 0-11 gezet. Het was een genot om de dames vandaag te zien vechten voor iedere bal. Speciale dank aan Hilde die ons vandaag heeft uitgeholpen. 39