33

stuitje eenvoudig langs de keeper. Na 60 minuten vervangt Mohamed Fuaad Rowan Lucassen. Een verkeerd beoordeelde counter levert America na 18 minuten in de 2de helft de 3-0 op. Daarna volgen in de 80ste de 4-0, in de 90ste de 5-0 en in de 91ste zelfs de 6-0. Keeper: Martijn van Ginkel Doelpuntenmakers: Man of the match: Bram van Roosmalen 190411 SVEB 1 - Montagnards 1; Uitslag 5-0 Montagnards kwam voor broodnodige punten naar Broekhuizenvorst maar verliest de wedstrijd met 5-0. Al na enkele minuten scoort Broekhuizenvorst uit een voorzet met een omhaal 1-0. Montagnards bleef hoop houden en voetbalde aanvallend. Na enkele malen balverlies stond het met de pauze al 3-0. Michael Weijs komt voor Luuk van Kessel. Direct na de wissel maakt de thuisploeg 4-0 door de bal eenvoudig langs keeper te schieten. Wouter van de Ven vervangt Milan Gelden en even later Jens Arntz voor Bram van Roosmalen. Hoewel Montagnards bleef zoeken naar mogelijkheden krijgt het in de 80ste minuut de 5-0 tegen. In de 83ste minuut plaatste Jesse Jaspers een lob net voor langs. Het lukt Montagnards maar niet om te scoren. Keeper: Martijn van Ginkel Doelpuntenmakers: Man of the match: Jesse Jaspers 190414 Montagnards 1 – S.V.Oostrum; Uitslag 0-4 Montagnards speelt wederom een wedstrijd met belovend voetbal. Door 3x balverlies in de opbouw, efficiënt afgemaakt door Oostrum, verliest het met 0-4. Na 4 minuten krijgt Bram van Roosmalen een mooie kopkans, die net naast gaat. 4 minuten later levert een splijtende pass door het midden de 0-1 op voor Oostrum. Max van Gogh tikt de bal voorbij de keeper in de goal. In de 10de minuut krijgt Oostrum een kans na een te korte bal in de verdediging van Montagnards. 3 minuten later scoort Oostrum de 0-2 na een verloren bal in de opbouw. 15 minuten later scoort Oostrum wederom uit een eenvoudig opgepikte bal in de opbouw van Montagnards de 0-3. Na de pauze komt Luuk van Kessel voor Luc Stevens. Beide speelden een prima pot. In de 48ste minuut gaat een knap strakke voorzet van Rik Ebus net voor de aanvallers langs. Een schot uit de draai van Luuk van Kessel wordt geblokt en levert geen goal op. In de 68ste minuut vervangt Tom Jennissen Michael Weijs. 29