35

Montagnards 3 03-2019: Vandaag de moeilijke thuiswedstrijd tegen de nummer 2, Achates 2. Al in de 3e minuut komen we op een 0-1 achterstand door miscommunicatie op 't middenveld. Jens is degene die de gelijkmaker 1-1 maakt in de 6e minuut. We komen in de 28e minuut wederom op een achterstand een verwoestend schot van 20 meter 1-2. In de 38e minuut is 't Olli die de 2-2 maakt assist Dick. Net voor de rust komen we weer op een achterstand 2-3. Na de rust laat 't Derd z'n ballen zien en gaan we op jacht naar de gelijkmaker. Het is de net ingebrachte Stef die de gelijkmaker inschiet 3-3. Vijf minuten later is 't Dick die vanaf 11 meter de 4-3 binnenschiet. In de 58e minuut is 't wederom Stef die op aangeven van Tim de 5-3 maakt. De 6-3 komt op naam van Rowan. Achates scoort nog de 6-4 inde 73 e minuut. De eindstand 7-4 komt van Peter v d Venn. Al met al hebben we onze rug gerecht! Toppie! 31-03-2019: Vitesse 2 - Montagnards 3. Montagnards 3 krijgt een pak slaag in Gennep. Ruststand 2-0. Eindstand 6-0. Hier wil ik het bij laten zwaar teleurgesteld. Coach Marc. 14-04-2019: Vandaag Vitesse 2 op bezoek. De revanche! Na de zeperd 2 weken geleden tegen hetzelfde Vitesse, was het dit keer Montagnards dat de trekker 6x overhaalde. Rowan Lucassen scoorde 2 x en ‘’Stefinho’’ was 4x trefzeker. Op het wedstrijdformulier staat overigens 5-3. Tijdens het noteren van een (terechte) rode kaart is er prompt een doelpunt verdwenen tijdens het verzenden naar de KNVB. Het was echter wel degelijk 6-3. 18-04-2019: Vandaag een avondwedstrijd uit tegen EWC 2. We starten sterk en dat wordt beloond 0-1 Niek assist Dick. Dat is ook de ruststand. Gelijk in de 2e helft scoort Rowan de 0-2. De 0-3 komt van Niek assist Ramon. Dan krijgen we een zwakke periode en word het in korte tijd 3-3. Een niet werkende lamp op het hoofdveld in Well zorgde voor weinig zicht in het doelgebied en leverde EWC zomaar 2 goals op. Gelukkig laten we ons niet gek maken en komen in de 80 e minuut op 3-4 Dick is de doelpuntenmaker. Tim scoort net voor het einde de 3-5 uit een fantastische vrije trap. In blessuretijd krijgen we nog een pingel die door Ramon feilloos wordt binnen gewerkt. 3-6 eindstand. 31