40

In de rust hebben we onze keepster rimke moeten vervangen vanwege een blessure en is Loes aan de 2e helft begonnen als keepster. Ook de 2e helft ontbrak het aan bezieling, de wil was er wel maar het kwam er gewoon niet uit. De eindstand werd uiteindelijk 0-5. Positief puntje van vandaag was dat de wil er zeker is en dat het in ieder niet geval niet aan spelvreugde ontbreekt bij de dames en dat is af en toe nog belangrijker dan een uitslag. Komende dinsdag staat de inhaalwedstrijd tegen en in zsv op het programma. Keepster 1e helft Rimke Ebus en 2e helft Loes Munten 16 april Zsv vr 1 - montagnards vr 1 6-0 De dames doen zichzelf enorm tekort vandaag. De uitslag doet anders vermoeden maar is zwaar onterecht en dat tegen de nummer 1. Er werd gevochten voor iedere bal. Zsv wist hier niet mee om te gaan en de eerste helft werd met 1-0 afgesloten. Vlak na de rust waren er een aantal dubieuze beslissingen door de scheidsrechter waardoor er heel snel 3 keer werd gescoord door zsv. We waren echter niet geheel zonder kansen en kwamen toch een keer of 4 gevaarlijk bij hun aan de goal. Een geweldige teamprestatie werd er neergezet en de wedstrijd werd dus uiteindelijk beëindigd met een 6-0 verlies. Super trots op deze dames allemaal stuk voor stuk, een geweldige teamprestatie Keepster Loes Munten Uitslagen: Montagnards vr 1 - oostrum vr 1 4-1 FCV VR1 – Montagnards VR1 8-0 Hegelsom vr 1 - montagnards vr 1 7-2 Montagnards vr 1 - HRC vr 1 Zsv vr 1 - montagnards vr 1 0-5 6-0 36