33

DWSH 18-2 – Montagards 2 4-1 Regen en nog eens regen, we dachten dit zal wel niet doorgaan maar helaas moesten we erop uit. Vandaag ook weer een wedstrijd om snel te vergeten. Ook nu weer verzuimen wij te scoren waardoor we toch weer een tegendoelpunt kregen 1-0 en kort daarop de 2-0. In de tweede helft begon het te waaien en het werd onvriendelijker weer. Rik Verrijdt kwam vrij voor goal en tikte de voorzet netjes in met zijn hoofd. We begonnen extra druk te zetten om de gelijkmaker te forceren echter zonder resultaat. De spelers kwamen niet meer naar achteren en vergaten de verdediging te ondersteunen. Helaas duurde het niet lang of we kregen er 2 bij. 4-1 einstand, snel vergeten….. Uitslagen: Excellent 2-Montagnards 2 Montagnards 2-Hapse Boys 3 Heijen 2-Montagards 2 5-0 3-5 DWSH 18-2 – Montagards 2 afgelast 4-1 Montagnards 3 Door een hoop afgelastingen, een lange winterstop en een aantal baaldagen hebben we in de afgelopen periode 9 doelpunten tegen gekregen, 7 doelpunten gescoord en dat alles in slechts twee wedstrijden. Voor de winterstop speelden we thuis tegen Volharding. Dit werd een knotsgekke wedstrijd waarbij de wind een hoofdrol speelde. De eerste helft hadden we deze mee, maar profiteerden we te weinig. Door een amikaal doelpunt van Klots net voor rust, gingen we alsnog met een 1-0 voorsprong richting de thee. Na rust werd er bij ons beter aangevallen, maar helaas ook slechter verdedigd. De stand ging van 1-1, naar 1-2, naar 2-2, naar 2-3, naar 3-3, naar 3-4, naar 4-4 en naar 4-5. Met nog enkele minuten te spelen werd er volop druk naar voren gezet, maar we kregen in deze periode helaas zelf twee doelpunten nog tegen. 4-7 uiteindelijk dus. Onnodig, maar voor de neutrale toeschouwer een zeer leuke pot. Helaas was er daarvan geen eentje op de Venhorst te bekennen. Van die andere wedstrijd is wél een uitgebreid verslag geschreven. Niemand minder dan Clubwatcher Verrijdt is in de pen geklommen en heeft het volgende op papier gezet: 29