37

Conditioneel konden we Oostrum niet goed bijhouden waardoor er minder goed werd samen gespeeld. Kort daarna viel ook de 1-2. Helaas hadden we niet genoeg wissels, anders hadden we zeker de punten gehad! Vol goede moed kijken we uit naar volgende week waarbij we tegen Excellent spelen! Keepster: Loes Munten Doelpuntenmaakster: Vera Philipsen Excellent VR1 – Montagnards VR1 (3-1) Zondag 2 februari 2020. Op de vroege, regenachtige zondag ochtend stond voor de dames de wedstrijd tegen de koploper Excellent op het programma. In de selectie zaten 16 man maar we startte onze wedstrijd met 14 man door een zieke en een geblesseerde. Hier lieten de dames zich niet door tegenhouden, vol goede moed begonnen ze aan de wedstrijd. De felheid zat er vanaf minuut 1 goed in. De duels werden goed aangegaan en er werd voor elke bal gevochten. Helaas kwam in de 8e minuut de 0-1 tegen. De dames bleven goed fel doorspelen waardoor Loes met een ‘wereldgoal’ de 1-1 maakte. Het leek een schot ruim over het doel te zijn en langs de kant hoorde we ook al de ‘oeeeeh’ maar wat bleek, de bal viel in de goal. We gingen de rust in met 1-1. Coach Marcel was erg tevreden en stimuleerde ons om goed fel te blijven. De tweede helft was het nog harder gaan regenen en het veld leek net een varkensstal. Maar de dames lieten zich niet kennen en bleven fel. Helaas zijn er nog 2 tegengoals gekomen maar wat hebben de dames goed geknokt! Op naar komende zondag, dan staat de wedstrijd tegen Volharding VR2 op het programma. Zien we jullie zondag op Sportpark de Venhorst om 13:00? Keepster: Anke van Roosmalen Doelpuntenmaakster: Loes Munten Zondag 09-02-2020 Montagnards Vr 1 – Volharding Vr2 Afgelast Zondag 16-02-2020 Montagnards Vr1 - Holthees-Smakt Vr1 Afgelast Uitslagen: Montagnards VR1 – SV United VR1 1-4 Montagnards VR1 - SV Oostrum VR 1 1-2 Excellent VR1 – Montagnards VR1 33 3-1