35

De tweede helft kwam SSS wat feller uit de startblokken dan wij en maakten de aansluitingstreffer, 2-1. Deze opleving was van korte duur en wij namen weer de regie over. De voorsprong werd binnen 10 minuten uitgebouwd naar 4-1. Onze tegenstander kwam in het vervolg van de wedstrijd nog een paar gevaarlijke uitvallen waaruit eenmaal gescoord werd, 4-2. Dit was voor ons het sein om weer meer energie in de wedstrijd te gooien. De leverde verschillende kansen waarvan er 2 werden omgezet in een doelpunt. Bart van Mil 1-0, Jeroen Franken 2-0, Ties Keiren 3-1, Twan Weijs 4-1, Jeroen Franken 5-2, Ties Keiren 6-2. SV Leunen vet – Montagnards vet 0-6 ( 0-2 ) SV Leunen, normaal een sterke tegenstander, had deze zaterdag een mindere dag. Het was echter niet zoals de uitslag doet vermoeden dat wij een walkover hadden deze middag. De wedstrijd speelde zich in het begin vooral af op het middenveld. Vele foute passen maakten er een rommelige wedstrijd van met spaarzame momenten voor de doelen. De eerste goede aanval van onze kant leverde gelijk de openingstreffer door Roel Cuppen. Aan de 2-0 ging een prachtig hakballetje vooraf waarna Tom Stevens doel trof. Na de rust zakte Leunen ver terug wat ons een overwicht opleverde zonder echt kansen te creëren. Nadat Mark Philips uit een hoekschop voor de 3-0 zorgde was het ook gedaan met de dadendrang van onze tegenstander. In de laatste 10 minuten werd er nog 3x gescoord wat de eindstand op 6-0 bepaalde. Roel Cuppen 0-1, Tom Stevens 0-2, Mark Philips 0-3, Bart van Mil 0-4, Ramon Jaspers 0-5, Roel Cuppen 0-6 Topscoorders veteranen 2020: Roel Cuppen Bart van Mil Jeroen Franken Ties Keiren Ramon Jaspers Teun Jacobs Paul Putker Tom Stevens 5 3 2 2 2 2 2 Jan van Haperen 1 Mark Philips Twan Weijs 1 1 1 31