28

De eerste 45 min speelden wij met veel tempo en inzet en hebben we vergeten te scoren helaas, de kansen zijn er geweest 5 min voor de rust kwam SVEB door een afstandsschot met 1-0 voor Door helaas het uitvallen van 3 spelers in verband met blessures ging de 2de helft verdiend naar SVEB toe met nog 3 goals meer. Maar door de nederlaag is het voor de jonge jongens ook weer een leerproces. America 2 – Montagnards 2 4-2 Helaas tegen America door 2 opstellingsfouten ongelukkig verloren, wat echt niet nodig was. Zeker niet als je 12 minuten voor het einde nog 2-2 staat . Maar goed weer een leermoment voor ons jonge elftal. Gelukkig zijn zij nog steeds gedreven en is er genoeg motivatie aanwezig. Montagnards 2 – Wittenhorst 2 3-3 Op Zondag 30 Oktober stond deze keer Wittenhorst 2 op het progamma. Deze Tegenstander heeft nog geen wedstrijd verloren, dus wij wisten wat op ons afkwam. De eerste helft ging het eigenlijk op en neer en waren wij gewaagd aan elkaar. Ruststand 2-2. De tweede 45 min gingen wij het tempo meer opvoeren en door goed combinatiespel scoren wij de 3-2. Helaas door een te misverstand was het tien min later alweer 3-3 Maar de jongens gingen gewoon door en 5 min voor het eind van de wedstrijd raken wij nog 2 keer de onderkant van de lat en komen zelfs nog een keer vrij voor de keeper te staan. Normaal vallen deze ballen binnen het net maar bij ons niet Hebben toch weer hard gewerkt en een overwinning verdiend Venray 3 – Montagnards 2 2-2 Gisteren stond Venray 3 op het programma alweer een nieuwe uitdaging voor ons team. De wedstrijd begon 10 min later omdat de tegenstander nog niet compleet was en er maar 8 man aanwezig waren. Wij zijn goed begonnen en kwamen na 20 min op 1-0 voor, maar de ruststand was een 1-1. Want 15 min voor de pauze maakte Venray gelijk helaas. In de rust ging ik 2 verse spelers voor de 2de helft brengen om nog meer druk uit te oefenen. Wij creëerden veel kansen, maar de bal wou er niet in gaan en helaas scoorde Venray bij een uitval de 2-1. Iedereen stond zich af te vragen hoe dat kon gebeuren, maar we gingen er nu alles eraan doen om nog gelijk te komen. Door een vrije Trap van Tim vd Venn maakten wij toch meer als verdiend 2-2. Helaas was de scheidsrechter met dubieuze beslissingen niet meer zich zelf,wat voor alle 2 partijen bijna uit de hand gelopen was. 26