34

In de tweede helft was het vooral tegenhouden en hopen op een counter van onze kant. Die counters kwamen er sporadisch ook maar echt gevaarlijk werd het niet voor het doel van Oostrum. Ook Oostrum had moeite om gevaarlijk te worden en bleef onze verdediging redelijk makkelijk overeind. Toch was het Oostrum dat in de laatste minuten toesloeg. Een voorzet van net over de middenlijn werd ietwat gelukkig binnengekopt 2-1. In de laatste minuut werd het ook nog 3-1 door een van richting veranderd schot. Uiteindelijk was het een verdiende overwinning voor Oostrum. 1-0, 1-1 Rik Robben, rust, 2-1, 3-1. Montagnards – VV Hegelsom 4-2 Met Hegelsom als tegenstander begonnen we wat afwachtend aan de wedstrijd. Hegelsom was meteen gevaarlijk. Na 5 minuten stond al de 0-1 op het scorebord. Een wat mislukt schot ging met een mooie boog over onze doelman Michel heen in het doel. Dit was wel het sein om de wedstrijd wat energieker aan te pakken. Vijf minuten na de openingstreffer van Hegelsom was het alweer gelijk. Een hoekschop genomen door Bart werd binnen gewerkt door Jan van Haperen. Na de gelijkmaker ging het spel op en neer zonder dat er grote kansen kwamen. Voor de rust kwamen wij toch op een voorsprong. Een steekbal zette Ramon Jaspers vrij voor de doelman en maakte koelbloedig de 2-1. De tweede heft was er een van de gemist kansen. Nadat verschillende spelers enkele grote kansen hadden gemist was het onze laatste man Patrick de Bruin die voordeed hoe het wel moest en maakte er 3-1 van. Hegelsom gaf zich echter nog niet gewonnen en kwam terug in de wedstrijd door er 3-2 van te maken. In de slotminuten werd de overwinning veiliggesteld door Jeroen Franken met de 4-2. 0-1, 1-1 Jan van Haperen, 2-1 Ramon Jaspers, rust, 3-1 Patrick de Bruin, 3-2, 4-2 Jeroen Franken. 32