26

UITSLAGEN SENIOREN Montagnards 1 Heijen - Montagnards 2-1 Tegen de koploper wilde we graag weer een goed resultaat neerzetten. Het voetbal hield vandaag niet over maar veel kansen gaven we niet weg. De beste kans hadden we halverwege de 1e helft maar Jesse Jaspers haalde iets te snel de trekker over waarmee de bal langs het goal ging. Direct daarna kregen we een goal tegen uit een corner. Maar het was Jesse die 3 minuten later de stand alweer gelijk trok door koppend uit een corner te scoren. De wedstrijd bleef spannend maar van beide kanten was het slecht voetbal. Heijen was echter de gelukkigste omdat een voorttrek door onszelf ongelukkig in het goal werd gewerkt. Montagnards – DEV Arcen 0-1 In een gelijk opgaande wedstrijd waren de beste kansen voor ons. Maar jammerlijk werden we eind 2e helft verrast en wist Arcen met de volle winst naar huis te gaan. Stormvogels - Montagnards 4 - 1 De laatste derby voor onze club tegen Stormvogels werd onnodig verloren. In de eerste 10 minuten was Stormvogels in het voordeel en wisten ze al snel uit een vrije trap te scoren. Daarna hadden wij het betere van het spel en was het wachten op de gelijkmaker en die viel halverwege de 1e helft. Dick Kleeven, nadat hij al een keer de paal had geraakt, wist uitstekend af te ronden. Met 1-1 werd de rust bereikt. Na rust was de wedstrijd gelijkwaardig en liepen we tegen 3 tegentreffers op . 1-4 verlies. SVEB - Montagnards 1 - 3 Tegen de hekkensluiter werd uitstekend spel gespeeld. Met verzorgd voetbal werd in de 1e helft diverse keren iemand voor de keeper gezet maar evenveel keren was het ook geen goal. Maar het was jesse Jaspers die de 01 op het bord wist te zetten. Direct na rust maakte Dick Kleeven er 0-2 van en leek de wedstrijd gespeeld. Maar in de 80eminuut wist SVEB de aansluitingstreffer te maken en gingen ze er weer in geloven. Het was wederom Jesse die goal trof en de wedstrijd wist te beslissen. 24