36

SV United – Montagnards 0-1 Onze tegenstander van vandaag was SV United. Met twee gastspelers en weer een andere doelman deze week (na Peter de Bruin, JP van As, Bas van de Wouw was deze week Theo Roosenboom aan de beurt) begonnen was zeer dominant aan de wedstrijd. Enkele goed opgezette aanvallen stranden echter steeds op de uitstekende doelman van United. In de 33e minuut was het dat toch eindelijk raak. Een vrije trap van Bart werd bij de tweede paal door Twan Weijs binnengeschoten 0-1. Tot aan de rust bleef het spelbeeld hetzelfde, wij aanvallen en United verdedigen. Na de rust beet onze tegenstander wat meer van zicht af en werd het meer een wedstrijd. Wij bleven aandringen op de 0-2 maar de United doelman was echter een grote sta in de weg voor onze aanvallers. Door een aantal blessures kwamen we weer in met 10 man te staan. Dit leverde United een grote kans op die onze doelman bekwaam over de lat tikte. Ook met 10 man kregen we weer een aantal grote kansen maar telkens was hun doelman het eindstation en wonnen toch wel verdiend met 0-1. 0-1 Twan Weijs , rust. 34