38

Onze laatste wedstrijd als Montagnards veteranen werd gespeeld tegen SVOC ’01. Na een wat stroef begin werd onze tegenstander stevig onder druk gezet. Dit leverde een aantal doelkansen op en gingen we rusten met een 0-3 voorsprong. Ook in de tweede helft ging het scoren voorspoedig en liepen we uit naar een 0-6 voorsprong. Een klein dipje van vijf minuten zorgde ervoor dat SVOC twee keer kon tegen scoren. Hierna werd de draad weer op gepakt en werd er een 2-8 overwinning geboekt. Nog even voor de statistieken Ramon Jaspers speelde alle 7 gespeelde wedstrijden in het voorjaar wat natuurlijk wel een compliment waard is. VV Hegelsom vet. – Montagnards vet. 1-5 0-1 Rik Robben, 0-2 eigen doelpunt, 0-3 Gosse Haga, rust, 0-4 Patrick de Bruin, 0-5 Patrick de Bruin, 1-5. Montagnards vet. – EWC ’46 vet. 3-3 0-1, 0-2, 1-2 Jeroen Franken, 1-3, rust, 2-3 Bart Buddiger, 3-3 Roel Cuppen. SVOC ’01 vet. – Montagnards vet. 2-8 0-1 Roel Cuppen, 0-2 Rik Robben, 0-3 Roel Cuppen, rust, 0-4 Paul Putker, 0-5 Niek Gramser, 0-6 Roel Cuppen, 1-6, 2-6, 2-7 Rik Robben, 2-8 Niek Gramser 36