26

UITSLAGEN SENIOREN Montagnards 1 Montagnards – GFC / Lottum 1-0 In een gelijk opgaande wedstrijd waren we de slimmere ploeg en met een sterke spelende Willem van der Maazen maakte we het verschil. Willem scoorde in de 1e helft de 1-0 en die werd vrij gemakkelijk over de streep gebracht. Montagnards - Merselo 0-4 Tegen het hooggeplaatste Merselo hadden we de mogelijkheid om ons richting de subtop te spelen. Maar de wedstrijd werd een deceptie en dat lag vooral aan het feit dat Merselo een puike wedstrijd speelde. Op alle fronten kwamen we te kort en de 0-4 was dan ook een terechte uitslag. Sambeek - Montagnards 0 - 1 In Sambeek mochten we tegen een laagvlieger aantreden. In de 1e helft hadden we niet veel te duchten van de tegenstander maar we sprongen zeer slordig met de kansen om en daarmee deden we onszelf flink tekort. In de 2e helft werd de wedstrijd meer en meer een vechtwedstrijd en dat was niet in ons voordeel. We kwamen niet meer tot goed voetbal en daarmee ook tot weinig kansen. Maar gelukkig wist Lennart Beltjens en 1-op-1 situatie koelbloedig af te ronden in de 90e minuut, waardoor we toch met 3 punten vertrokken VIOS - Montagnards 0 - 4 Een duidelijke overwinning tegen een slechte ploeg. De thuisploeg was geen schim van de ploeg van vorig seizoen en wij speelden ons spel zoals we al weken doen. Herkenbaar en de routines die erin geslepen zijn…..iedereen weet inmiddels wat ze moeten doen en dat werpt zijn vruchten af. Met vloeiende aanvallen werd VIOS van hoek naar hoek gespeeld. Wat dit seizoen ons grootste probleem blijft is het benutten van kansen. Vandaag was het Koen van de Venn, Jesse Jaspers en Tom Jennissen die het net wisten te vinden. De 4e treffer was een eigen doelpunt van VIOS. 24