33

Nog een laatste hoekschop voor ons, zou het dan toch nog? Teun draaide de bal met veel vaart in met z’n gouden linkerpootje en vond het hoofd van onze Hattrickhero Jens Jennissen. Als een adelaar toornde hij boven alles en iedereen uit en knikte de bal binnen. 3-3, toch nog 1 punt en dat betekende HERBSTMEISTER! Dit werd natuurlijk uitgebreid gevierd, wat daarbij opviel was de machtige sprint van Mo Ait Si Ali vanaf de bank naar de cornervlag om het feest mee te vieren. Montagnards 3 – Holthees/Smakt 2 Gisteren hebben de mannen van ’t Derd hun 10e wedstrijd van het seizoen gespeeld. Nog steeds ongeslagen na de 7-1 winst. Uitstekende pot, mannen die vooraf aangekondigd hadden om te scoren hebben dit ook daadwerkelijk gedaan. Jens A met een mooie schuiver (assist Marco Custers) Gosse Haga met twee spitsengoals (assist Rick en Teun Jacobs) Lars A met de pingel na een overtreding op Rick. Niek Gramser met een kopbal, assist Jens A en Jens A met een goal die ik ben vergeten het slotakkoord was voor Mohammed Aitsiali die na een solo koelbloedig zijn goaltje mee heeft gepakt. Trainer tevreden, Siebengewald verloren, Venray verloren, zelfde aantal punten als Siebengewald met nog een wedstrijd te goed, prima weekendje. SVS 2 – Montagnards 3 Van deze wedstrijd helaas geen verslag… We komen zelfs op achterstand maar gelukkig volgt de gelijkmaker snel door Rick Verrijdt. Helaas mist diezelfde Rick kort daarna voor een lege goal. Zo stoten ezels zich geen twee keer aan dezelfde steen, maar sommige aanvallers blijkbaar wel vijf keer. Teun brengt ons voor rust nog op 1-2 en in de tweede helft lopen we weg naar 1-6 door goals van nogmaals Teun, Jens A, Jeroen en Rick E. 31