39

‘Voor iedere klant wat wils!’ Onze uitbatingen kunnen gegroepeerd worden naargelang het type. We zijn graag innovatief en zoeken de uitdagingen op. Hoe meer verschillende opleidingscontexten we kunnen aanbieden aan onze medewerkers in activering, hoe beter. Sense overkoepelt een rijk palet aan horeca-exploitaties. Hier wordt u in de watten gelegd door onze enthousiaste medewerkers. We geven zinvolle arbeid aan mensen met weinig kansen, zodat ze weer deel uitmaken van de maatschappij en van een sociaal netwerk. Elk van deze plekken is uniek en heeft een eigen gezicht, uitstraling, logo en (huis)stijl. We voegen het ‘Sense-tabje’ hier telkens subtiel aan toe, zeg maar als een kwaliteitslabel. Onze buurtrestaurants brengen mensen samen die anders vaak alleen thuis de dag doorbrengen. Ze eten bij ons voor weinig geld en krijgen er gratis sociaal contact bovenop. Bovendien brengen die restaurants leven in de buurt. Onze bedrijfsrestaurants zorgen voor een pauze, voor even weg zijn van het computerscherm, voor sociaal contact met de collega’s. Lekker eten brengt zo meer welzijn op het werk. Ook als we een eventlocatie exploiteren, al dan niet met catering of overnachting, dan heeft dat altijd een sociale functie. Of het nu gaat om een seminarie, een bedrijfsevenement, een communie- of huwelijksfeest, we werken altijd in een sfeer die mensen samenbrengt. Hieronder een overzicht: Onze uitbatingen DUURZAAMHEIDSVERSLAG SENSE 2018-2019 | 41

40 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication