13

Als deegwaren o.m. penne arabiatta, risotto met gamba’s of risotto met sint jacobsvruchten. Wij kregen bij onze degustaties een typisch menu aangeboden. Het voorgerecht, een saladeselectie met pittige olijfolie en mooi notenassortiment. Als hoofdgerecht, een 3-tal keuzemogelijkheden, entrecote, geroosterde kippenfilet of rode tonijn, waarbij we opteerden voor de entrecote. Deze werd zoals gevraagd mooi rosé aangeboden en was vooraf in de keuken reeds in mooi gelijkvormige plakjes gesneden. Toch bleef hij mooi mals met aangename smaak. Als garnituur een leuke sla met romige Relais de Paris saus en frietjes. Deze hadden echter niets gemeen met onze traditionele goudgele en krokante frieten, wat op het bord kwam was nauwelijks de naam waardig. De chocolademousse werd een figuurlijke afsluiter. Restaurant Relais de Paris – c/o hotel Kenzi Solazur – Avenue Mohamed VI – Tanger Culinaire commentaren: Tasted4you: 1 minute - leuk, gezellig en licht luxueus interieur - attentievol personeel - mooi sappig en smaakvol vleesgerecht - onherkenbare frietjes.

14 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication