20

La Table du Marché biedt reeds gelijkaardige stijlvolle gastronomische exploitaties in Saint Tropez en Marrakech maar ook in enkele andere steden. De bedoeling is overduidelijk, zich opwerpen als een waardige ambassadeur van de hoogstaande Franse gastronomie. Een aangepaste kaart biedt bezoekers en wandelaars reeds van in de late voormiddag tot in de late avond, een ruime keuze aan topproducten ongeacht of men er wil ontspannen lunchen, een vieruurtje of een diner wil meepikken. De keuken zorgt voor decoratieve presentaties op basis van topingrediënten, dagvers en kwalitatief. Deze nieuwe inplanting van de groep Hivernage geopend in 2017 wil eveneens de zakendiners een nieuwe impuls meegeven door de deelnemers uit het businesscocoon te halen en hen in een elegant en sympathiek ontspannend kader van een leuk gastronomisch extraatje te laten genieten. Als start van het diner, een 3-delig assortiment heerlijke proevertjes met mooie smaakassociaties. Volgde een huissalade met gamba’s, surini, kip, appeldecoraties en pittige wasabitoetsen. Super lekker, heerlijk vers en mooie decoratieve presentaties. Het hoofdgerecht werd een filet van mooi aangebakken zonnevis badend in een heerlijk romig citroensausje met gezellig marmelade van courgette en aangepast groente garnituur. Gewoonweg succulent en geruggesteund door mooi aangepaste Marokkaanse wijnen. Geen grote Franse namen, maar toch een selectie die voor een perfecte pairing zorgde. Als afsluitend dessert, een trilogie van pannacotta, chocolademousse en tiramisu vergezeld van een muntthee en een fakkar, een heerlijk lokaal likeurtje. Vermeldenswaard is het feit dat La Table du Marché eveneens over een verkooppunt beschikt waar wandelaars en toeristen sandwiches en meeneembroodjes kunnen aankopen. La Table du Marché – jachthaven Tanger Culinaire commentaren: Tasted4you: 4 minutes - luxueus en sfeervol kader - attentievol personeel - leuke smaakassociaties - mooie decoratieve presentaties - succulent avondmaal.

21 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication