22

Volgde een enorme sliert Griekse mezes. Gestoomde zucchini bloemen met rijst, kruiden en avgolemono saus, huisgemaakte fetakaas met kruiden en zwarte sesamzaadjes, gestoofde kale bladeren met lam, rund en heerlijke augolemono saus. Het kandavlos is een pitabrood gemaakt volgens eeuwenoude Griekse traditie en krijgt fijne sneetjes rund of kip mee naast witte wijn, honig-azijndruppeltjes, geitenkaas, fijne nootjes en aromatische kruiden, super lekker. De super lekkere zeevruchtenschotel genoot niet alleen van de orzo risoni, maar ook van inktvis, mosselen, garnalen vergezeld van een huisgemaakte bisque saus, en fijne toevoegingen van gember en limoen. Afsluiter van dienst werd een galatopita met honing, sesam en kaneel. Het geheel werd geserveerd met een malagouzia van de Simeonidis estate en rode Xinomauro, assemblage van Xinomauro met Syrah en Merlot van de Alpha estate. Vanzelfsprekend mocht ook de ouzo, distilleerderij Plomar, niet ontbreken. Restaurant Agioli biedt een onbetwistbare gastronomische ervaring... het unieke kader daagt u bovendien uit tot een leuke culinaire ontdekking die onbetwistbaar onze vijf zintuigen stimuleert... Zonder meer een succulente uitdaging … Agioli, 15 Nikis avenue, Thessaloniki tel. 2310262888 Tested 4 You - 22

23 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication