0

uit eerbetoon rouwvervoerinrichtingen.nl

totaalleverancier rouwvervoerinrichtingen.nl

100% vakmanschap Al vanaf het allerbegin, een mooie meidag in 1991, staat bij Instra Bedrijfswageninrichtingen de klant centraal. In 2009 is Instra Rouwvervoerinrichtingen opgezet met dezelfde visie. Ook in dit segment zijn wij een totaalleverancier, die aan alle specifieke eisen en wensen kan voldoen. Of het nu gaat om een overbrengvoertuig of staatsie-auto, de inrichting wordt geheel op maat ontworpen en gerealiseerd. In goed overleg met de eindgebruiker komen we tot een perfecte inrichting, tot in de puntjes afgestemd op het dagelijks gebruik. Het is elke keer weer een interessante uitdaging om de klant te verrassen met onze vindingrijke oplossingen. Onze flexibele dienstverlening, strakke planning en scherpe prijskwaliteitverhouding worden telkens weer enorm gewaardeerd door onze klanten. Zonder onze gespecialiseerde medewerkers zou dit echter niet mogelijk zijn: zij leveren 100% vakmanschap. Wilt u weleens met eigen ogen zien wat dat precies inhoudt, dan bent u van harte welkom in onze werkplaats in Uden. Graag tot ziens! Team Instra

staatsievervoer rouwvervoerinrichtingen.nl

Persoonlijke styling Als uitvaartondernemer wilt u zich op een bepaalde manier positioneren, iets eigens uitstralen. De staatsie-auto is een van de mogelijkheden waarmee u dit kunt realiseren. De cultuur en/of regio kunnen mede bepalend zijn voor de stijl en het uiterlijk van het staatsievervoer. Instra Rouwvervoerinrichtingen staat garant voor een styling die past bij uw huisstijl. Daarnaast is uw eigen, unieke werkwijze bepalend voor de inrichting. Wij stemmen deze dan ook volledig af op uw wensen. Het maakt niet uit van welk merk de staatsie-auto is, wij zorgen voor een op maat gemaakte inrichting, praktisch en efficiënt. Zodat u ervoor kunt zorgen dat op de dag van de uitvaart alles soepel verloopt. Ook als uw staatsie-auto toe is aan een complete restyling, staan wij graag tot uw beschikking. Goed om te weten: wij werken alleen met A-kwaliteit materialen en hanteren een hoog afwerkingsniveau. Tijdens het productieproces kunt u indien gewenst een kijkje komen nemen. Wacht echter niet te lang, want onze levertijden zijn kort.

overbrengvervoer rouwvervoerinrichtingen.nl

Overzichtelijk en efficiënt Een goed doordacht interieur, geheel afgestemd op uw werkwijze, kan u als uitvaartondernemer veel tijd en energie besparen. Daarom gaan wij altijd eerst met de gebruiker(s) in gesprek. Een week na deze intake worden de ontwerpen aan u getoond, eventueel in 3D of met een simulatie van de beweegbare delen. Instra bouwt indien gewenst ook temperatuur gereguleerde ruimtes in. De gehele ruimte achterin kan gekoeld worden, maar u kunt ook kiezen voor aparte compartimenten in combinatie met andere indelingsmogelijkheden. De inrichting is voor 100% afgestemd op uw wensen, met een overzichtelijke, efficiënte indeling als resultaat. De inrichting heeft een hoog afwerkingsniveau en is vervaardigd met A-kwaliteit materialen. Voordat uw voertuig arriveert in onze werkplaats, zijn alle producten al ontwikkeld en geproduceerd. Het in- en ombouwen neemt hierdoor maar enkele weken in beslag, uniek in de branche.

milieuvriendelijk interieur rouwvervoerinrichtingen.nl

Een duurzame toekomst Elektrisch rijden doet ook in de uitvaartbranche zijn opmars. Wilt u inzetten op groen en duurzaam ondernemen, dan is dit wellicht iets voor u. Modern rouwvervoer voor een stijlvol, milieubewust en stil afscheid. Ook hybride of elektrische overbrengauto’s bieden u de mogelijkheid maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Bij Instra spelen wij met lichtgewicht inrichtingen in op deze duurzame trend. De houten onderdelen van het interieur worden vervangen door lichte materialen zoals gerecycled kunststof. Door het lagere gewicht wordt de actieradius groter of is minder brandstof nodig. Bovendien verbetert een lichtgewicht interieur het weggedrag van het voertuig, met als positief effect lagere aanpassings- en onderhoudskosten. Een duurzame toekomst is dichterbij dan u denkt. Met een lichtgewicht interieur blijft u heel gemakkelijk bij de tijd.

Instra Flexmodule en meer… rouwvervoerinrichtingen.nl

Elk voertuig geschikt voor de uitvaart Een grote organisatie of zzp’er? Met de Instra Flexmodule kunt u zich nog flexibeler opstellen. Het ingenieuze systeem bevat diverse uitklapbare onderdelen. Hierdoor kan de ruimte van elk vervoermiddel in slechts twee minuten door één persoon geschikt gemaakt worden voor de uitvaartbranche. Nog een pluspunt: dit compacte product weegt slechts vijftien kilo, dus ook ideaal voor hybride en elektrische auto’s. Indien gewenst geven wij vrijblijvend een demonstratie bij u op locatie. Instra Rouwvervoerinrichtingen kan u tevens voorzien van alle toebehoren voor rouwvervoer. Denk hierbij aan vlaggen, brancardbeugels, kistspanners, etcetera. U heeft de keuze uit een groot assortiment producten, standaard of op maat gemaakt, die flexibel zijn toe te passen of vakkundig worden gemonteerd. Wij zijn u graag van dienst!

Nederlandse ontwikkeling en makelij Korte lijnen met engineering en productie Productieproces tussentijds te bekijken Korte levertijden A-kwaliteit materialen Hoog afwerkingsniveau Slijtdelen makkelijk te herstellen/vervangen Voertuig- en merkonafhankelijk Eindeloze (inrichtings)mogelijkheden Heldere offertes Bekijk onze facebookpagina rouwvervoerinrichtingen.nl Instra Rouwvervoerinrichtingen Jagersveld 2 5405 BW Uden T 0486 452136 E rouwvervoer@instra.nl www.rouwvervoerinrichtingen.nl

1 Online Touch

Index

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
Home


You need flash player to view this online publication