53

RESTAURANT SCHERP Met veel aandacht voor details worden bij restaurant Scherp mooie gerechten op tafel getoverd. In dit intieme, modern en speels ingerichte restaurant verrichten ze wonderen met mooie (streek-) producten. restaurantscherp.nl VERT RESTAURANT Bij Vert Restaurant spelen groenten de hoofdrol op het menu. Eigenaars Richard en Julia laten zich inspireren door de seizoenen en ingrediënten van Nederlandse bodem. Een mooi concept met veel zelfgekweekte groenten, maar je vindt er ook vlees en vis op het menu. vertrestaurant.nl BASALT HET PACKHUYS Pal aan de jachthaven, in een gerestaureerd pakhuis uit de VOC-tijd bevindt zich Het Packhuys, een sfeervol restaurant. Vanaf het terras aan het water heb je uitzicht op de haven en de monumentale Spijkerbrug. hetpackhuys.nl DE GOUDEN BOCK Met de focus op spartelverse vis en schelpdieren geniet je bij de Gouden Bock van smaakvolle creaties. Echt álles wordt in eigen keuken gemaakt. Culinair op avontuur? Kies voor de kleine gerechten om te delen. degoudenbock.nl De huiselijke sfeer van visrestaurant Basalt omarmt je zodra je binnenstapt. Op de menukaart is veel aandacht voor vis en andere gerechten uit de zee. Dankzij een wisselend aanbod van verse visgerechten is dit een plek voor visliefhebbers om te lunchen of dineren. restaurant-basalt.nl RESTAURANTJE NUMMER 7 Een eerlijke keuken, waar lokale en regionale producten hoog in het vaandel staan. De lichte en fijne gerechten op het menu bij Restaurantje nummer 7 zijn toegankelijk voor een breed publiek. restaurantje.nl FRIETBOETIEK B'TJE ANDERS De aardappelen die iedere ochtend, behalve op zondag, worden geleverd door boer De Visser uit Westkapelle, zijn in de middag versgebakken friet. Ook het huisgemaakte stoofvlees, bereid met vlees van Zeeuwse bodem, en de vele snacks zijn ware smaaksensaties. frietboetiekbtjeanders.nl 53 ETEN EN DRINKEN UIT IN MIDDELBURG • Stadsgids

54 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication