23

Daarna volgde op donderdagavond een leuke oefenwedstrijd tegen het 2e van SC Balkbrug. Een leuke pot waarin we met 3-1 verloren. SCB2 heeft een leuk jong elftal dat aardig op elkaar is ingespeeld. Wij misten enkele spelers, een aantal anderen hadden al ruim drie maanden niet gevoetbald en dan was daar nog de terugkeer van Teije Scholten en Ruben Platenkamp die voor het eerst in jaren weer minuten maakten. Dat brak ons in de tweede helft op. Nadat we met een 1-0 achterstand waren gaan rusten, kwam SCB rond de 60e minuut op 2-0. We scoorden de aansluitingstreffer via Strik die een corner binnen knikte, maar het was allemaal te rommelig. Daardoor konden we geen vuist maken en kreeg SCB nog een aantal kansen waarvan ze er uiteindelijk nog één benutten. Al met al een leuke gezellige wedstrijd die voor herhaling vatbaar is. Het tweede verlies na de winterstop was tegen DKB. Waar we aan de eerste wedstrijd helemaal geen woorden vuil hebben gemaakt, volgen er hier toch een paar over de tweede We waren bang, durfden niet, waren geïntimideerd en moesten dat met een 4-0 nederlaag bekopen. Hopelijk kunnen we dat de komende wedstrijd tegen Kloosterhaar van ons afschudden. Houdt onze verslagen in de gaten en kom eens een wedstrijdje kijken. Ook al is het niet altijd om aan te gluren. 23