53

én strandsfeer Heerlijk Het professionele, maar zeer vriendelijke personeel brengt ons de kaart, waarop we klassiekers als oesters, kreeft en kaviaar vinden, maar ook fl ammkuchen en fi ngerfood & bites om te delen. Wij gaan voor het voorgerecht echter beiden voor de carpaccio Australisch rund, parmezaan, pijnboompitten, truffelmayonaise – o, heerlijk! – en rucola. We krijgen een royale portie, die ons reikhalzend laat uitkijken naar het hoofdgerecht: tournedos bèarnaise voor mij en mijn tafelgenoot. De tournedos hebben een perfecte cuisson en in de warme sfeer genieten we van dit kleine, “We krijgen een royale portie, die ons reikhalzend laat uitkijken naar het hoofdgerecht” maar fi jne gerecht. Als dessert kan ik natuurlijk niet om de aardbeien met mascarpone, slagroom en merengue heen, mijn tafelgenoot kiest de sgroppino, de perfecte afsluiter van een warme zomeravond. Loungen Een ding is zeker: we komen hier zeker terug, ook als de zomerzon nog hoog aan de hemel staat, want More-Itz is een unieke evenementenlocatie – waar je nog veel meer dan lunchen, dineren en loungen. Het brein erachter is voormalig notaris Thomas Langerwerf, die samen met compagnon Myra Meijer deze mix van strandtent en skihut op de perfecte locatie in Drimmelen bedacht. Omdat hij de rest van de horeca in Nederland al saai genoeg vond. We kijken elkaar aan; morgen weer? 53

54 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication