30

laten maken om niks. We hadden met ons verstand en onze voeten moeten spreken, dan was het nooit zover gekomen. De laatste 2 wedstrijden van deze editie was thuis tegen Sambeek en uit bij Sporting. Beide wedstrijden kenmerkten zich door het overwicht van ons. Maar ook door het gebrek aan scoringsdrift. Tegen Sambeek moesten we lang strijden voor onze gelijkmaker, maar hadden we het voor de rust al beslist moeten hebben. Bij Sporting waren we de gehele wedstrijd de betere ploeg, maar verzuimden ook hier de, meer als 100%, kansen af te maken. Ook dit zal ons de komende weken opbreken als tegen de top 3 uit de klasse komen te spelen. En natuurlijk kan niet elke kans raak zijn, maar dit rendement moet wel degelijk omhoog. Uitslagen: Montagnards – Holthees RKDSO – Montagnards Montagnards – Sambeek Sporting – Montagnards 4 – 2 4 – 2 1 – 1 0 – 1 Montagnards 2 Na een matige start in de 3e klasse beginnen we eindelijk met winnen. Voetballend doen we niets onder voor de tegenstanders maar met name in het benutten van kansen schieten we tekort. De eerste wedstrijd in de nieuwe periode is tegen een promovendus, Toxandria 2. Deze ploeg gaat verbazingwekkend aanvallend van start en dat geeft ons nogal wat problemen. Met inzakkende spitsen en diepgaande halfs op het middenveld wordt er veel gevraagd van onze concentratie. Maar ook aan onze kant staan we goed te voetballen, zeker met onze gastspelers Dick Kleeven, Tim vd Venn en Peter vd Venn komen we diverse keren gevaarlijk voor de goal van Toxandria. Te vaak wordt nog geprobeerd om de beslissende bal te geven in plaats van de aanval verder uit te spelen. Het duurt tot halverwege de 1e helft tot we op voorsprong komen. Een mooie individuele actie met een puike voorzet van Luuk van Kessel wordt door Dick Kleeven subliem afgerond. Hierna zijn we de betere ploeg maar verzuimen we nog om verder afstand te nemen. Vlak voor rust weet Martijn van Ginkel een goed schot onschadelijk te maken. Na rust hebben we de buitenkanten beter bezet en komt er met Rik Verhoeven meer gif in onze ploeg daarmee zetten we de tegenstander volledig onder druk. Het duurt ook niet lang of Peter van de Venn weet de 2-0 aan te tekenen. Vlak daarna weet Luuk 26