31

krijgen we een penalty tegen en wordt de eindstand vastgesteld op 4-1. De week erop gaan we naar Vitesse 2, een middenmotor waar we hopen een goed resultaat. Op het vervelende kunstgras is het moeilijk voetballen en dat is te zien aan beide ploegen. Toch kruipen we aantal keren door het oog van de naald als Vitesse goed komt opzetten. Uit een mooie aanval van Vitesse komen we toch op achterstand en op dat moment is dat ook terecht. Maar direct na de goal van Vitesse kiezen we toch veelvuldig de aanval maar twee goede kansen zijn niet besteed aan Luuk van Kessel en Bob Martens. En juist daarmee doen we ons tekort want aan de andere kant vallen nog wel 2 goals die volledig onnodig waren. Net voor rust weet Bob Martens nog iets terug te doen en gaan we met een 3-1 achterstand rusten. Na rust zijn we vele malen beter dan onze tegenstander maar de vele kansen zijn niet aan ons besteed. Met name Bram van de Ven had pech doordat hij tweemaal de paal wist te raken. Brinn Moodie was inmiddels naar de spits gegaan en was een plaag voor zijn tegenstander maar ook hij miste jammerlijk voor open goal. Inmiddels hadden we verdiend op gelijke hoogte moeten staan maar zoals het veelal gaat in het voetbal, als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander dat wel. Met 2 doelpunten tegen in de laatste 10 minuten werd de eindstand vastgesteld op 5-1. Een zwaar vertekend beeld maar we moeten het ermee doen. De wedstrijd tegen Deurne 3 werd op een doordeweekse donderdag gespeeld. Ook deze wedstrijd hadden we weer diverse gastspelers nodig. En ook hier gingen we verder waar we al de hele competitie last van hebben.....kansen missen. In de eerste 20 minuten waren we heer en meester en was het wachten op de voorsprong maar ook nu liepen we tegen een achterstand aan. Uit een counter werd hun snelle buitenspeler diep gestuurd en die liet Martijn kansloos. Maar gelukkig gingen we verder met goed voetbal en het creëren van kansen. Toch duurde het tot vlak voor rust voordat we op gelijke hoogte kwamen. Een goede voorzet van Niek Gramser werd uitstekend binnen gekopt door Trystan Jacobs, 1-1. Na rust bleven we de betere ploeg maar het aantal kansen was nu minder dan in de eerste helft. In het laatste kwartier kwamen we onder druk te staan en waren we blij dat de bejaarde scheidsrechter floot voor het einde. Tegen het hooggeklasseerde Deurne hadden we toch een goed resultaat 27